Brđanin: Nije tačno da se sprema hapšenje između 60 i 100 Cetinjana

“Neće biti bilo kakvih hapšenja po teritorijalnim osnovama. Mogu reći da će biti uhapšen svak, u bilo kom gradu, ukoliko policija dođe do saznanja da bilo ko želi ili namjerava da izvrši krivično djelo”

Direktor policije Zoran Brđanin saopštio je da nije tačna informacija koja se pojavila u neformalnim krugovima, da se sprema hapšenje između 60 i 100 Cetinjana.

“Neće biti bilo kakvih hapšenja po teritorijalnim osnovama. Mogu reći da će biti uhapšen svak, u bilo kom gradu, ukoliko policija dođe do saznanja da bilo ko želi ili namjerava da izvrši krivično djelo”.

Upitan da li će, po informacijama koje posjeduje Antena M, od petka ujutru blokirati put ka Cetinju, osim za stanovnike Prijestonice, kaže:

“Da li će policija ograničiti kretanje zavisi od više stvari, zavisno od situacije. Sad u ovom trenutku da vam kažem da smo donijeli odluku da to uradimo – to ne. Što se nas tiče, svi oni koji žele i hoće da poštuju zakone ove države ne mogu imati nikakav problem sa organima reda. Apelujem kao direktor policije na mir. Nije moj posao da ulazim u sferu politike, samo molim ljude da budu uzdržani. Molim medije da i oni doprinesu smirivanju tenzija. Svi smo na istom zadatku i svi želimo da u ovoj zemlji svi budu bezbjedni. Kako će i šta će se odvijati narednih dana vidjećemo”, rekao je, prenosi Antena M.

Foto: Zoran Brđanin (GOV.ME)

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!