Komisija za bezbjednost DPS: Vlada će biti odgovorna ako ijednom građaninu Crne Gore bude falila dlaka sa glave

“Pokušajem da različitim postupcima ponizite Crnogorce, ali i manjinske narode, doveli ste sebe u situaciju koju, umjesto da rješavate konstruktivno, danima ignorišete. Žao nam je, ali ovog puta ste vi odgovorni za sve. Nema više alibija u bivšoj vlasti”, piše u saopštenju

Komisija za bezbjednost Demokratske partije socijalista (DPS) saopštila je da će, “ukoliko se dogodi bilo šta ili bude ijednom građaninu Crne Gore falila dlaka sa glave, bez obzira na njegovo političko ili vjersko opredjeljenje, to biti isključivo odgovornost Vlade”.

“Iako poznajemo kapacitete Vlade i njenog premijera, nadali smo se da u zemlji koja gori i bukvalno, gdje je korona van svake kontrole nadležnih, a nezaposlenost na istorijskom maksimumu, postoje zadaci višeg prioriteta od loše interpretacije i dopisivanja autorskih tekstova. Jalov je pokušaj da, zatečeni u kompleksnoj situaciji, koju ste sami proizveli, amnestirate sebe tako što ćete krivicu prebaciti na drugog”, piše u saopštenju.

Dodaje se da ste “gluvi danima na dobronamjerna upozorenja i savjete da se okanete podilaženju jednoj vjerskoj zajednici i da svoje izjave i postupke uskladite sa činjenicom da ste izvršna vlast u zemlji u kojoj žive građani različitih nacija i konfesija”.

“Pokušajem da različitim postupcima ponizite Crnogorce, ali i manjinske narode, doveli ste sebe u situaciju koju, umjesto da rješavate konstruktivno, danima ignorišete. Žao nam je, ali ovog puta ste vi odgovorni za sve. Nema više alibija u bivšoj vlasti”, piše u saopštenju.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!