Dragan Bursać: Četnik Stanivuković negira postojanje Crnogoraca

“Crnogorac kao nacija, ja mislim da je to izmišljeno”, kazuje Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, nova “mlada demokratska snaga”, kako su ga zazivale strane diplomate i kojekakvi nesposobnjakovići, koji su dolazili u Bosnu i Hercegovinu, a bez da su se makar malo informisali o sveprisutnom ogromnom neočetničkom pokretu, koji je vaskrsao i multiplicirao se do neviđenih razmjera

Nosilac četničke litijaške spomenice i direktni učesnik klerikalne kontrarevolucije u Crnoj Gori, Draško Stanivuković sramno negira postojanje crnogorske nacije. Tako funkcioniše srpski svet, na agresivnim lažima i obmanama.

“Crnogorac kao nacija, ja mislim da je to izmišljeno”, kazuje Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, nova “mlada demokratska snaga”, kako su ga zazivale strane diplomate i kojekakvi nesposobnjakovići, koji su dolazili u Bosnu i Hercegovinu, a bez da su se makar malo informisali o sveprisutnom ogromnom neočetničkom pokretu, koji je vaskrsao i multiplicirao se do neviđenih razmjera.

SRBA I AMEBA, 300 ZILIONA

I nije, zaista nije čudno što Stanivuković, prateći Milorada Dodika ide dalje pa, negira Crnogorce i crnogorstvo, igrajući se paklenih igara srpskog sveta po kojima slabo ko i slabo šta postoji u univerzumu, a da nije srpsko.

Evo gledajte:

Za Slovence se zna, oni su podalpski konjušari, sa velikim udjelom Srba u populaciji. Hrvati? Pokatoličeni Srbi, koji pišu latinicom. Bošnjaci – prodali vjeru za večeru, potomci Srba, islamizirana srpska braća. Makedonci, pa to svi znaju – južni Srbi. Albanci? O, to su najobičniji Šiptari, sa kojima se ili ratuje ili pregovara, ne bi li se porazili svi ostali.

Dragan Bursać

Foto: Radiosarajevo.ba

Kompletan tekst možete pročitatai na portalu Radiosarajevo.ba

https://radiosarajevo.ba/metromahala/ja-mislim/dragan-bursac-cetnik-stanivukovic-negira-postojanje-crnogoraca/427443

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!