BrightSide: Plavljanka među deset najbogatijih Instagram zvijezda

Amra je jedna je od najpopularnijih svjetskih šminkerki, a njene savjete redovno prati 5,5 miliona ljudi. Rođena je 1988. godine u Plavu u Crnoj Gori. Jedno vrijeme je živjela u Bosni i Hercegovini i u Hrvatskoj, a onda je sa svojom porodicom emigrirala u Njujork, dok sada živi u Los Anđelesu

Foto: Facebook

BrightSide je sastavio listu deset Instagram zvijezda koje najviše zarađuju, a među njima se našla i jedna porijeklom iz Crne Gore.

Amra Olević je šminkerka, modna stilistkinja i vlasnica vlastite linije ruževa i sjajeva pod nazivom “Lip Land Amrezy”, piše CdM.

Amra je jedna je od najpopularnijih svjetskih šminkerki, a njene savjete redovno prati 5,5 miliona ljudi.

Foto: Instagram

Tako se ona i našla na ovom spisku najbogatijjih i najuticajnijih.

Amra je rođena 1988. godine u Plavu u Crnoj Gori. Jedno vrijeme je živjela u Bosni i Hercegovini i u Hrvatskoj, a onda je sa svojom porodicom emigrirala u Njujork, dok sada živi u Los Anđelesu.

Prvi posao je dobila u prestižnoj kozmetičkoj kući MAC, a onda je odlučila da postane samostalna, što je dovelo do statusa milionerke. Amra je poznata osoba u Americi, a družila se s mnogim američkim slavnim ličnostima.

Foto: Facebook

Svojim smislom za modu privlači veliku pažnju, a njena popularnost raste vrtoglavom brzinom. Osim toga, Amra zna svoje adute da pokaže na veoma izazovan način.

Zahvaljujući svom talentu facijalne transformacije žena, uspjela je da ostvari svoje snove i obiđe skoro cijelu planetu.

Amra često na društvenim mrežama ističe ljubav prema svom rodnom kraju, a jedan od njenih sjajeva za usne nosi naziv Montenegro. Posvetila ga je Crnoj Gori.

Foto: Instagram

“Vaspitali su me strogi roditelji. Pružili su mi sve što mi treba, ali se nismo slagali. Iselila sam se iz porodičnog doma u 23. godini. To je bila moja najbolja odluka. Prošla sam kroz teške trenutke, jedno vrijeme nisam imala novca ni za hranu. Živjela sam sa dečkom i oboje smo se borili da preživimo. Ponekad se, kad se sjetim tog perioda, pitam kako smo uopšte uspijevali. To iskustvo me je promijenilo. Naučilo me je da budem skromna, ali i da cijenim svaki trenutak”, rekla je svojevremeno Amra. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!