On je zvijezda dana u Hrvatskoj: “Most mi znači puno jer je moja punica rekla da će s njega skočiti” (VIDEO)

“Ja sam to zaista rekla. Kada smo se u Komarnu preselili iz Metkovića dolazio je Sanader i polagao kamen temeljac, a onda se još nekoliko puta “počinjalo graditi”. Međutim, kada bi se slikanje završilo sve bi prestalo. Moj kum i ja smo sjedjeli na plaži i ja sam rekla da ću se, ako taj most ikad bude završen, popeti gore, popiti čaj i skočiti”, priča simpatična Joška, trenutno najpopularnija punica u Hrvatskoj

Apsolutna zvijezda jučerašnjeg dana u Hrvatskoj bio je Danijel iz Komarne koji je pred kamerama izjavio da mu je jako drago što se Pelješki most završava jer je njegova punica (tašta) rekla da će se baciti s njega.

Index.hr je u Komarni pronašao punicu, Jošku Parmać Jerković, koja je potvrdila da je zaista rekla da će se baciti s mosta ako ikad bude završen.

“Ja sam to zaista rekla. Kada smo se u Komarnu preselili iz Metkovića dolazio je Sanader i polagao kamen temeljac, a onda se još nekoliko puta “počinjalo graditi”. Međutim, kada bi se slikanje završilo sve bi prestalo. Moj kum i ja smo sjedjeli na plaži i ja sam rekla da ću se, ako taj most ikad bude završen, popeti gore, popiti čaj i skočiti”, priča simpatična Joška, trenutno najpopularnija punica u Hrvatskoj.

Kada je najavljen završetak mosta, na njenu izjavu je podsjetio njen sin i pitao je ima li termos za čaj. Zatim su u Komarnu došle kamere, a Danijel je pred kamerama rekao da mu je drago što će se ona baciti. Njegovu izjavu je blagoslovila prije nego što je izašao pred kamere.

“Mi smo zajedno na ljetovanju, moje dvije ćerke, sin, dva zeta i snaha. Zet koji je bio pred kamerama i moja ćerka žive u Zagrebu. Od juče se šalimo s tim. On i ja se sjajno slažemo”, kaže Joška.

Foto: Danijel i Joška (Privatna arhiva)

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!