Modrić se slikao s ocem ispred kuće u kojoj je odrastao: Spaljena je u ratu, a djeda su mu u njoj ubili

Nakon pokopa, roditelji Stipe i Radojka te mali Luka nekako su uspjeli pobjeći u Zadar. Kao izbjeglice Modrići su se smjestili u Zadru, u hotelu Iž. Stipe Modrić uskoro je kao mehaničar pronašao posao u Hrvatskoj vojsci, a kako je hotel Iž blizu stadiona NK Zadar, sina je upisao u nogometnu školu.

Luka Modrić nalazi se na odmoru u Hrvatskoj. Sa ocem Stipom posjetio je zgarište kuće u kojoj je odrastao, a koja je spaljena tokom rata.

Luka je djetinjstvo proveo u Modrićima kraj Zatona Obrovačkog, a 18. decembra 1991. četnici su upali u selo i ubili Lukinog djeda i spalili kuću, piše Index.

Nakon pokopa, roditelji Stipe i Radojka te mali Luka nekako su uspjeli pobjeći u Zadar. Kao izbjeglice Modrići su se smjestili u Zadru, u hotelu Iž.

Stipe Modrić uskoro je kao mehaničar pronašao posao u Hrvatskoj vojsci, a kako je hotel Iž blizu stadiona NK Zadar, sina je upisao u nogometnu školu.

Tu je počeo nogometni put plavokosog šestogodišnjaka koji je danas jedna od najvažnijih karika Real Madrida, najbolji igrač svijeta prije tri godine i kapiten Hrvatske.

“Sa šefom u staroj kući. Djetinjstvo!”  – napisao je Modrić na Instagramu, prenosi Avaz.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!