Krivokapić, dan kasnije: U budućnost samo zajedno, bez podjela koje su nametnuli političari

Vlada Crne Gore objavila je danas video govora premijera Zdravka Krivokapića povodom 13, jula, Dana državnosti, koji je održao 9. jula u Muzičkom centru, na događaju koji je organizovao predsjednik Skupštine Aleksa Bečić. “Za sve one koji se brinu da li je premijer Zdravko Krivokapić čestitao Dan državnosti Crne Gore – 13. jul, jedan mali podsjetnik”, piše u poruci na Twitteru, uz koju je objavljen video

Premijer Zdravko Krivokapić oglasio se danas na Twitteru poslije brojnih kritika javnosti i građana na društvenim mrežima zbog toga što nije čestitao 13. jul, Dan državnosti Crne Gore,

“Poruka koja je iskazana 13. jula 1878. i 13. jula 1941. je poruka jedinstva. Jedinstva koje, nažalost, u Crnoj Gori nije zaživjelo na pravi način. Došao je trenutak da gledamo u budućnost, a u budućnost možemo samo zajedno, bez podjela koje su nametnuli političari“, napisao je Krivokapić na svom Twitter nalogu.

Vlada Crne Gore objavila je danas video govora premijera Zdravka Krivokapića povodom 13, jula, Dana državnosti, koji je održao 9. jula u Muzičkom centru, na događaju koji je organizovao predsjednik Skupštine Aleksa Bečić.

“Za sve one koji se brinu da li je premijer Zdravko Krivokapić čestitao Dan državnosti Crne Gore – 13. jul, jedan mali podsjetnik”, piše u poruci na Twitteru, uz koju je objavljen video.

Šef Kabineta predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, Miodrag Radović, danas je saopštio da “Krivokapić nije smogao snage da čestita građanima Crne Gore 13. jul jer se to kosi sa njegovim ideološkim stanovištima”.

Foto: GOV.ME

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!