Skinule se gole, fotografisale i bestidno ponašale na putu u Škaljarima: Ukrajinke kažnjene sa po 450 eura

Kako je „Vijestima“ potvrđeno, njih je sutkinja Vukasović proglasila krivim jer su se „8. jula oko 15 časova, u mjestu Škaljari, na javnom mjestu, odnosno na dijelu regionalnog puta Kotor – Trojica, ponašale bestidno“. Kako piše u presudi, u koje su „Vijesti“ imale uvid, one su se „skinule nage i pozirale na asfaltnom putu, praveći snimke i fotografije u trajanju od deset minuta“

Sutkinja Suda za prekršaje u Budvi – odjeljenje u Kotoru, Ivana Vukasović, rješavajući po zahtjevu Uprave policije kaznila je novčano sa po 450 eura tri ukrajinske državljanke zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru.

To je „Vijestima“ nezvanilčno potvrđeno u budvanskom Sudu za prekršaje. Naime, Ukrajinke D.O (19), V.R (21) i R.K (21) je kotorska policija privela juče oko 15 časova, nakon što su se na javnom mjestu skinule nage i fotografisale.

Kako je „Vijestima“ potvrđeno, njih je sutkinja Vukasović proglasila krivim jer su se „8. jula oko 15 časova, u mjestu Škaljari, na javnom mjestu, odnosno na dijelu regionalnog puta Kotor – Trojica, ponašale bestidno“.

Kako piše u presudi, u koje su „Vijesti“ imale uvid, one su se „skinule nage i pozirale na asfaltnom putu, praveći snimke i fotografije u trajanju od deset minuta“.

One su time počinile prekršaj iz člana 7 st 2. Zakona o javnom redu i miru, zbog čega se na osnovu navedenog zakonskog propisa kažnjavaju novačnom kaznom u iznosu od po 450 eura.

„Novac su dužne uplatiti odmah prije pravosnažnosti rješenja na žiro-račun Budžeta Crne Gore. Okrivljene mogu platiti dvije trećine izrečene novčane kazne i to ukoliko se one i Uprava policije odreknu od prava na žalbu i u tom slučaju će se smatrati da je kazna u cjelosti plaćena“, pojašanjeno je u presudi.

Foto: Printscreen/”Vijesti”

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!