Krivokapić: Milutin Đukanović je mimo Vlade pregovarao o prodaji Elektroprivrede Crne Gore

On je u emisiji “Načisto” na Televiziji Vijesti rekao da je reagovao kada je čuo da će zbog većine članova Upravnog odbora postojati potencijalna opasnost da se možda EPCG proda. “Tada sam odlučio da niko nema većinu kako ne bi mogli određeni politički aktivisti, koji su i danas dočekani od strane pojedinih ministara, i već sam upozorio određene vlade da ne mogu da pregovaraju ako žele dobre odnose sa Vladom, sa predsjednicima odbora direktora. To je nedopustivo”, kazao je Krivokapić

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao je da je predsjednik Odbora direktora Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) Milutin Đukanović pregovarao o prodaji te kompanije.

On je u emisiji “Načisto” na Televiziji Vijesti rekao da je reagovao kada je čuo da će zbog većine članova Upravnog odbora postojati potencijalna opasnost da se možda EPCG proda.

“Tada sam odlučio da niko nema većinu kako ne bi mogli određeni politički aktivisti, koji su i danas dočekani od strane pojedinih ministara, i već sam upozorio određene vlade da ne mogu da pregovaraju ako žele dobre odnose sa Vladom, sa predsjednicima odbora direktora. To je nedopustivo”, kazao je Krivokapić, prenosi portal vijesti.me.

Na pitanje da li misli na Milutina Đukanovića, predsjednika Odbora direktora EPCG, Krivokapić je odgovorio potvrdno: “Apsolutno na njega mislim”.

Na konstataciju da to znači da se spremao taj sistem za prodaju, Krivokapić je rekao da je imao informaciju, a da je stav Vlade da je EPCG najveće blago i koka nosilja i da nema govora o prodaji.

Foto: Vlada Crne Gore

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH
error: Content is protected !!