Popila se koja čašica više: Krivokapić napravio skandal na prijemu u britanskoj ambasadi, ljudi ga gledali sa nevjericom (VIDEO)

On je, kako je saopšteno iz Vlade, prisustvovao ručku u organizaciji britanske ambasade u Crnoj Gori, a kako je izjavio, najjači utisak na njega ostavila britanska ministarka odbrane, baronica Anabela Goldi, pa je u zvaničnom obraćanju izjavio da je ona “prava baronica” i da mu je žao što je nije upoznao ranije

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić uspio je pošteno da se izblamira na prijemu povodom proslave rođendana kraljice Elizabete Druge.

On je, kako je saopšteno iz Vlade, prisustvovao ručku u organizaciji britanske ambasade u Crnoj Gori, a kako je izjavio, najjači utisak na njega ostavila britanska ministarka odbrane, baronica Anabela Goldi, pa je u zvaničnom obraćanju izjavio da je ona “prava baronica” i da mu je žao što je nije upoznao ranije.

“E kako ranije ne upozna, i nju i svu njenu familiju, mozda bi te zadržali kad si tako bistar. Natprosječna intelegencija. Alal vjera! Dika i ponos”, “Crna Gora u mraku” ili “Berluskoni bi bio ponosan”, “Jako neko piće. Ova počeo da zavrzuje”… samo su neki od komentara na društvenim mrežama, prenosi Srbijadanas.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!