Pretučen Džemal Lekić, direktor CIS Glavnog grada: Uhapšen osumnjičeni Emin Hadži

Prema saznanjima iz policije, do sukoba je došlo kada je Lekić, tokom susreta sa Hadžijem, pitao Hadžija zbog čega je ranije morao da podnosi tužbu protiv njega. Nakon toga došlo je do svađe, a potom je Hadži fizički napao Lekića. Hadži je tužio Lekića jer je, kako tvrdi u prijavi, tokom zajedničkog rada zloupotrijebio njegov potpis

Direktor Centra za informacioni sistem (CIS) Glavnog grada Džemal Lekić pretučen je prije dva dana u Tuzima, potvrđeno je Televiziji Vijesti iz podgoričke policije.

Zbog prebijanja Lekića, istog dana uhapšen je 42-godišnji Emin Hadži iz Tuzi, kojem se na teret stavlja krivično djelo nasilničko ponašanje.

Prema saznanjima iz policije, do sukoba je došlo kada je Lekić, tokom susreta sa Hadžijem, pitao Hadžija zbog čega je ranije morao da podnosi tužbu protiv njega.

Nakon toga došlo je do svađe, a potom je Hadži fizički napao Lekića.

Hadži je tužio Lekića jer je, kako tvrdi u prijavi, tokom zajedničkog rada zloupotrijebio njegov potpis, prenosi portal vijesti.me.

Iz Albanske alternative (AA) su poručili da Hadži nije njihov član, kako su prenijeli mediji, već da je član DPS.

“Želimo demantovati medijske podmetačine i vezivanje AA sa tučom u Tuzima i da je Emin Hadži član Albanske alternative. Nažalost, i na ovako irelevantne informacije o partijskoj pripadnosti učesnika ulične tuče, neko pokušava iz zle namjere da spinuje i uvuče Albansku alternativu i našeg lidera Nika Đeljošaja u uličnu svađu koja se desila u Tuzima. Vezivanje partijske pripadnosti u slučajevima koji nemaju veze sa politikom nijesu logične, ali moramo naglasiti da oba učesnika ulične tuče pripadaju istoj partiji i funkcioneri su DPS”, kazali su iz AA.

Foto: Džemal Lekić (podgorica.me)

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!