Novi hit Dina Merlina, “Jedan dan, jedna noć”: Priča o istinitoj ljubavi pretočena u stihove (VIDEO)

“Donosim vam novu pjesmu, pjesmu koja ima posebno mjesto u mom srcu, baš kao i istinit događaj koji me inspirisao da je napišem. Ovo je priča o ljubavi koja nikad ne prestaje”, riječi su kojima je sarajevski muzički virtuoz najavio premijeru nove pjesme. Posljednji dan oktobra prošle godine objavio je pjesmu “Mi”, apsolutni najveći regionalni hit 2020. godine koji je u prvom danu postigao 1,2 miliona pregleda na YouTubeu i zasijao na vrhu trending liste u svim zemljama regiona

Muzički čarobnjak Dino Merlin tempira objave novih pjesama na prelazima iz mjeseca u mjesec na kojima uvijek iznova zanese svoju međunarodnu publiku.

Kraj maja rezervisao je za posebnu poslasticu – treći singl s nadolazećeg 12. studijskog albuma – “Jedan dan, jedna noć”.

“Donosim vam novu pjesmu, pjesmu koja ima posebno mjesto u mom srcu, baš kao i istinit događaj koji me inspirisao da je napišem. Ovo je priča o ljubavi koja nikad ne prestaje”, riječi su kojima je sarajevski muzički virtuoz najavio premijeru nove pjesme, prenosi “Jutarnji list”.

Foto: dinomerlin.com

Posljednji dan oktobra prošle godine objavio je pjesmu “Mi”, apsolutni najveći regionalni hit 2020. godine koji je u prvom danu postigao 1,2 miliona pregleda na YouTubeu i zasijao na vrhu trending liste u svim zemljama regiona. Jednaku eksploziju izazvao je i duet “Dođi” sa slovečačko – crnogorskom umjetnicom Senidom Hajdarpašić, na sceni poznatoj kao Senidah. Iako je pjesma premijeru imala na Silvestrovo, u samo dva sata tokom novogodišnje noći spot je pregledalo 200.000 ljudi, a do jutra je cifra stigla do prvog miliona. Posljednja dva singla na najvećem streaming servisu broje više od 30 miliona pregleda, a ništa manji uspjeh ne očekuje se ni od nove muzičke poslastice, stoji u saopštenju koje potpisuje Vedran Strukar, PR agent Dina Merlina.

“Ostajem optimističan i nadam se da ćemo nakon vremena koje je iza nas, a i dalje tu, biti bolji jedni prema drugima i da ćemo nastaviti dalje, čuvajući one kosmičke silnice koje nas sve povezuju ispod ovog zajedničkog neba, kaže nagrađivani kantautor.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!