Abazović uručio zahvalnice povodom Dana nezavisnosti: Akcija hapšenja kriminalnih vođa istorijski uspjeh

Abazović je zbog, kako je rečeno, doprinosa u suzbijanju djelovanja organizovanih kriminalnih grupa, uručio zahvalnice Sektoru za borbu protiv kriminala (SBPK) i rukovodiocu tog sektora i pomoćniku direkora Uprave policije Dejanu Kneževiću, koji je u ime SBPK primio zahvalnicu. “On je naglasio da su, uprkos skromnim kapacitetima, u prethodnom periodu postignuti zavidni rezultati, ali da najbolje tek treba da uslijedi”, saopšteno je iz kabineta potpredsjednika Vlade

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović uručio je danas zahvalnice Sektoru za borbu protiv kriminala (SBPK) i rukovodiocu tog sektora i pomoćniku direkora Uprave policije Dejanu Kneževiću zbog doprinosa u suzbijanju djelovanja organizovanih kriminalnih grupa.

Knežević je primio zahvalnicu i u ime SBPK.

Abazović je, u čast Dana nezavisnosti, organizovao svečani prijem u vili Gorica za funkcionere Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije i rukovodioce odsjeka Sektora za borbu protiv kriminala i uručio zahvalnice tom Sektoru.

Tim činom potpredsjednik Vlade, saopšteno je iz Abazovićevog kabineta, želi da podstakne i ostale sektore Uprave policije da u narednom periodu postignu što reprezentativnije rezultate.

“Abazović je kazao da je u prethodnom, reformskom periodu, intencija Vlade bila da se vrati ugled i dostojanstvo Upravi policije, te da je akcija hapšenja vođa istorijski uspjeh koji je postigla Uprava policije i SBPK. On je naglasio da su, uprkos skromnim kapacitetima, u prethodnom periodu postignuti zavidni rezultati, ali da najbolje tek treba da uslijedi”, saopšteno je iz kabineta potpredsjednika Vlade.

Prijemu su, saopšteno je iz kabineta potpredsjednika Vlade, prisustvovali ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović, direktor Uprave policije Zoran Brđanin, državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Zoran Miljanić, pomoćnici direktora Uprave policije Dejan Knežević, Dejan Klikovac, Miloš Rakonjac i Saša Mašković, kao i rukovodioci odsjeka Sektora za borbu protiv kriminala.

Foto: Vlada Crne Gore

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!