Zastrašujući prizor iz Sarajeva: Muškarac hodao po žici između dva nebodera (VIDEO)

Iako su ovakve aktivnosti rizične i graniče se i sa hrabrošću i sa ludošću, ono što se može primijetiti iz snimka jeste da je muškarac realizovao performans bez većih problema. Za razliku od ostalih dijelova svijeta, ovakve aktivnosti u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, ali i državi uopšte, izuzetno su rijetke

Nekoliko građana prisustvovalo je juče neobičnom performansu u naselju Marijin Dvor, a u fokusu je bio muškarac koji je hodau po žici između dva nebodera.

Iako su ovakve aktivnosti rizične i graniče se i sa hrabrošću i sa ludošću, ono što se može primijetiti iz snimka jeste da je muškarac realizovao performans bez većih problema.

U posljednjih nekoliko godina ovakve aktivnosti često se mogu vidjeti u brojnim gradovima svijeta, gdje se brojne akrobate izlažu upravo ovakvom riziku naročito na visokim zgradama poput nebodera ili tornjeva.

Osim u gradovima, ovakve aktivnosti akrobate često praktikuju i u prirodi, gdje je popularan hod po žici iznad vulkana ili većih rijeka.

Za razliku od ostalih dijelova svijeta, ovakve aktivnosti u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, ali i državi uopšte, izuzetno su rijetke, prenosi Klix.ba.

Foto: Printscreen

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH
error: Content is protected !!