Za smijeh ili za stid: Mladi poslanik SNS-a se šlihtao Vučiću, a potom u Skupštini pričao na kineskom (VIDEO)

Portal Nova.rs podsjeća da je riječ o poslaniku Srpske napredne stranke koji trenutno „vedri i oblači“ u Skupštini Srbije, a nedavno je pričao o tome „kako je san Srbije bio normalni toalet, te da je to bila misaona imenica za vrijeme vladavine tajkunskog režima, i da upravo taj režim nije ulagao u najosnovnije“. Na kraju ovog izlaganja o toaletima, uskliknuo je: „Živio Aleksandar Vučić“

 

Mlada nada Srpske napredne stranke Luka Kebara ponovo je briljirao, pa je na djednici Skupštine Srbije progovorio na kineskom jeziku, po ugledu na predsjednika stranke Aleksandra Vučića.

“Reći ću to na još jedan način, na način na koji bi i predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping rekao, ali i naš predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, koji je u Kini poznat kao Ući ći, što u prevodu inače znači 577, oni bi svakako rekli…”, rekao je Kebara i zatim nastavio monolog na kineskom jeziku ili bar na nekoj verziji kineskog jezika, prenosi portal Nova.rs.

Taj portal podsjeća da je riječ o poslaniku Srpske napredne stranke koji trenutno „vedri i oblači“ u Skupštini Srbije, a nedavno je pričao o tome „kako je san Srbije bio normalni toalet, te da je to bila misaona imenica za vrijeme vladavine tajkunskog režima, i da upravo taj režim nije ulagao u najosnovnije“. Na kraju ovog izlaganja o toaletima, uskliknuo je: „Živio Aleksandar Vučić“.

Govorio je, piše, nedavno i o „organizovanom kriminalitetu“, a ostaće upamćen po tome što je na konstituisanju novog saziva parlamenta, na pitanje novinarke kako se zove zamuckivao, a o utisku prvog dana u Skupštini ponavljao je samo – „drugi put“.

Foto: Printscreen

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!