Srpski profesor postao hit u regionu: “Morao sam da prekinem, žena puzala da izađe iz sobe. Ono što vidite crveno, to je žena. Moja” (VIDEO)

Njegova supruga krenula je usred predavanja da izađe iz sobe, ali je zbog načina na koji je to izvela, profesor Boričić morao nakratko prekinuti predavanje. “Što se tiče hemohromatoze….”, rekao je Boričić pa ostao šokiran prizorom dok je njegova supruga na sve četiri puzala po podu sobe, želeći da prođe neopaženo, što joj, međutim, nije prošlo za rukom. Tiho je uzdahnuo i prekinuo snimanje, ali je ubrzo upalio kameru

Profesor na medicinskom fakultetu u Beogradu, Ivan Boričić, postao je prava zvijezda društvenih mreža kada je jedan od njegovih studenata objavio snimak s njegovog nedavnog online predavanja.

Naime, njegova supruga krenula je usred predavanja da izaše iz sobe, ali je zbog načina na koji je to izvela, profesor Boričić morao nakratko prekinuti predavanje.

“Što se tiče hemohromatoze….”, rekao je Boričić pa ostao šokiran prizorom dok je njegova supruga na sve četiri puzala po podu sobe, želeći da prođe neopaženo, što joj, međutim, nije prošlo za rukom.

Tiho je uzdahnuo i prekinuo snimanje, ali je ubrzo upalio kameru, prenosi Jutarnji list.

“Morao sam da prekinem, žena puzala da izađe iz sobe. Ono što vidite crveno, to je žena. Moja”, rekao je profesor Boričić.

Pogledajte:

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!