Poziv dijaspori u Njujorku na sastanak u vezi najavljene izmjene Zakona o registrima prebivališta i boravišta

Ako bude usvojen ovaj Zakon, sve nas koji se nalazimo na privremenom radu u inostranstvu, Vlada Crne Gore će eleminisati iz biračkog spiska, čime nam direkno ugrožavaju naša građanska prava. Zato vas molimo da zajedno preduzmemo potrebne korake kako do usvajanja pomenutog i diskriminatorskog zakona ne bi došlo

Fondacija Gusinje pozvala je predstavnike svih iseljeničkih udruženja, kao i zainteresovane pojedince, na sastanak u vezi najavljene izmjene Zakona o registrima prebivališta i boravišta u Crnoj Gori.

“Uvaženi građani i članovi udruženja dijaspore u Njujorku, želimo da vas obavijestimo da će se, nakon što je Vlada Crne Gore nedavno najavila izmjene Zakona o registrima prebivališta i boravišta, u četvrtak, 8. aprila 2021. godine u 6:00pm održati javna rasprava u restoranu Renaissance, na adresi: 27-40 21 st Astoria.  Ako bude usvojen ovaj Zakon, sve nas koji se nalazimo na privremenom radu u inostranstvu, Vlada Crne Gore će eleminisati iz biračkog spiska, čime nam direkno ugrožavaju naša građanska prava. Zato vas molimo da zajedno preduzmemo potrebne korake kako do usvajanja pomenutog i diskriminatorskog zakona ne bi došlo”, navodi se u saopštenju Fondacije Gusinje.

Organizator skupa: Fondacija Gusinje
Kontakt: Džavid Kastrat (predsjednik) 917-731-1262 i Denis Rasic (sekretar) 347-801-3530

 

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH