Hit snimak iz ruskog tržnog centra: Ko ne nosi masku dobija batine, i to pendrekom! (VIDEO)

Kada „policajac“ ugleda momka bez maske počinje da ga „udara“ pendrekom“ i pita gdje mu je maska. Vidjevši da je vrag odnio šalu, svi koji su se našli u blizini brže-bolje su počeli da se hvataju za džepove i traže maske, stavljaju ih na lice, da ne bi i oni dobili „kaznu“. Odlična skrivena kamera je ujedno postavila zadatak: da li bi nam stvarno trebao neko da nas konstantno opominje da budemo odgovorni i razumni?

Uprkos svakodnevnim upozorenjima i molbama nadležnih da se na javnim prostorima nose maske, u cilju zaštite i sprečavanja širenja koronavirusa, mnogo ljudi na to ne pomišlja.

I mlađi i stariji šetaju bez maske na licu, a mnogi i danas tvrde da korona ne potoji…

Snimak iz ruskog tržnog centra, gdje navodni policajac tuče pendrekom građane koji ne nose masku, preko noći je obišao svijet i postao viralan.

Kada „policajac“ ugleda momka bez maske počinje da ga „udara“ pendrekom“ i pita gdje mu je maska. Vidjevši da je vrag odnio šalu, svi koji su se našli u blizini brže-bolje su počeli da se hvataju za džepove i traže maske, stavljaju ih na lice, da ne bi i oni dobili „kaznu“.

Odlična skrivena kamera je ujedno postavila zadatak: da li bi nam stvarno trebao neko da nas konstantno opominje da budemo odgovorni i razumni?

Pogledajte:

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!