Policija identifikovala napadače na Gusinjanina: Gačevića tukli Markišić, Bajraktarević, Aksalić, Šabović, Markišić i Huseinović

Prema podacima kojima raspolaže policija između osumnjičenih koji su bili učesnici kolone i oštećenog koji je stajao na ulici došlo je do verbalnog sukoba nakon kojeg su osumnjičeni fizički napali A.G. nanoseći mu lake tjelesne povrede”, kazali su iz UP. Oštećenom A.G. je pružena ljekarska pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći gdje su mu konstatovane lake tjelesne povrede. Policija je prikupila obavještenja od osumnjičenih i svjedoka ovog događaja

Adel Markišić (19), Dino Bajraktarević (20), Elvir Aksalić (20), Dženan Šabović (18), Enes Markišić (18) i Naser Huseinović (19) sinoć su u Gusinju tukli dvadesetpetogodišnjeg Armena Gačevića, tvrdi policija.

Iz Uprave policije i zvanično su potvrdili informaciju Vijesti da su identifikovani napadači na tog Gusinjanina.

“Pripadnici policije su identifikovali lica koja su sinoć, tokom trajanja auto kolone koja je prolazila kroz Gusinje, izašla iz vozila i fizički napala jedno lice. Protiv šest osoba podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su izvršile nasilničko ponašanje”, saopštili su iz UP.

Objašnjavaju da su, po saznanju da je u Gusinju došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom, službenici Odjeljenja bezbjednosti Plav preduzeli aktivnosti na identifikaciji lica sa snimka sa društvenih mreža na kojem se vidi kako šest lica fizički napada A.G.

“O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji je naložio da se protiv osumnjičenih podnese krivična prijava zbog sumnja da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje.

Prema podacima kojima raspolaže policija između osumnjičenih koji su bili učesnici kolone i oštećenog koji je stajao na ulici došlo je do verbalnog sukoba nakon kojeg su osumnjičeni fizički napali A.G. nanoseći mu lake tjelesne povrede”,kazali su iz UP.

Oštećenom A.G. je pružena ljekarska pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći gdje su mu konstatovane lake tjelesne povrede.

Policija je prikupila obavještenja od osumnjičenih i svjedoka ovog događaja.

Na snimku se vidi da je A.G. od grupe napadača dobio oko tridesetak udaraca, a tukli su ga i kada je oboren na asfalt.

Vidi se i da je jedan od napadača oko struka ogrnut crnogorskom zastavom.

Na snimku kojim je zabilježen napad, čuju se i sirene.

Гусиње вечерас !Пизде једне, треба вама дати по мозгу изроди !Реагуј Секуловићу јер нам је свима преко главе њиховог дивљања, имаћеш некога на души !А дивљем племену поручујем да их више нећемо толерисати ни секунде !

Posted by Радоје Павловић on Saturday, March 27, 2021

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!