Voditeljka Ana Mihajlovski prodala svoj Instagram profil da bi pomogla liječenje dječaka Mihaila

Dječaku Mihailu je usljed hemoterapije u potpunosti uništen sluh. “Prodala sam Instagram profil za 3,000 eura, to je dovoljno porodici da pokrije troškove putovanja i smještaja. Novac je upravo skupljen za liječenje”, govori Ana Mihajlovski

Voditeljka Ana Mihajlovski prodala je svoj Instagram profil zarad liječenja dječaka Mihaila kome je usljed hemoterapije u potpunosti uništen sluh. Krajnja cijena na aukciji je bila 3.000 eura.

“Prodala sam ga za 3.000 eura, to je dovoljno porodici da pokrije troškove putovanja i smještaja. Novac je upravo skupljen za liječenje”, govori Ana Mihajlovski za Nova.rs.

“Prosto je. Ljudima je bila potrebna Instagram stranica, a ja je imam. Pare, sa druge strane, u tim količinama nemam, to se nikada ne zadrži predugo kod mene. Da ostavimo šalu po strani za sekund, svakodnevno dobijam desetine takvih pisama i svako od njih me rastuži, ali i naljuti, a nikada ne mogu da učinim previše, ali ako imam nešto što može da pomogne, a meni nije toliko potrebno, zašto da ne. Instagram stranice ne mogu biti važnije od dječijeg sluha”, rekla je Mihajlovski ranije za Nova.rs.

Ana Mihajlovski je podijelila na svom Instagramu Mihailove fotografije i obrazložila da će prodati svoj Instagram profil onome ko ponudi najveću sumu novca za liječenje ovog dječaka. Kako je napisala, aukcija će trajati četiri dana, dok se ne pojavi neko ko će ponuditi najveću svotu novca.

Mihajlovski na Instagramu ima više od šezdeset hiljada pratilaca.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!