Who See i CZIP uradili pjesmu i animirani video spot: NE KRIVOLOVU!

Pjesma i propratni video spot “Krivolov” imaju za cilj da ukažu na ovaj, sve veći – regionalni problem, kao i na upotrebu nedozvoljenih sredstava za lov, poput vabilica, mreža i drugih različitih mamamca za ptice. Nažalost, ova nelegalna aktivnost utiče čak i na vrste koje su ugrožene i zakonom zaštićene, a borba da se zaštite rijetke ptice trebalo bi da budu dio odgovornosti svakog pojedinca ovog regiona

Who See zajedno sa Centrom za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP) Crne Gore, predstavlja važan doprinos u borbi protiv lovokrađe tj. krivolova.

Na prošlogodišnju inicijativu Centra za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP) Who See su uradili pjesmu i animirani video spot, koji će biti sastavni dio njihove kampanje protiv krivolova. Pjesma i propratni video spot “Krivolov” imaju za cilj da ukažu na ovaj, sve veći – regionalni problem, kao i na upotrebu nedozvoljenih sredstava za lov, poput vabilica, mreža i drugih različitih mamamca za ptice. Nažalost, ova nelegalna aktivnost utiče čak i na vrste koje su ugrožene i zakonom zaštićene, a borba da se zaštite rijetke ptice trebalo bi da budu dio odgovornosti svakog pojedinca ovog regiona.

“Vreme je da zajedno kažemo NE krivolovu!”, kažu Who See.

Ovim putem, u saradnji sa Centrom za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP), Who See daju svoj doprinos domenu društvene odgovornosti.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!