Who See i CZIP uradili pjesmu i animirani video spot: NE KRIVOLOVU!

Pjesma i propratni video spot “Krivolov” imaju za cilj da ukažu na ovaj, sve veći – regionalni problem, kao i na upotrebu nedozvoljenih sredstava za lov, poput vabilica, mreža i drugih različitih mamamca za ptice. Nažalost, ova nelegalna aktivnost utiče čak i na vrste koje su ugrožene i zakonom zaštićene, a borba da se zaštite rijetke ptice trebalo bi da budu dio odgovornosti svakog pojedinca ovog regiona

Who See zajedno sa Centrom za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP) Crne Gore, predstavlja važan doprinos u borbi protiv lovokrađe tj. krivolova.

Na prošlogodišnju inicijativu Centra za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP) Who See su uradili pjesmu i animirani video spot, koji će biti sastavni dio njihove kampanje protiv krivolova. Pjesma i propratni video spot “Krivolov” imaju za cilj da ukažu na ovaj, sve veći – regionalni problem, kao i na upotrebu nedozvoljenih sredstava za lov, poput vabilica, mreža i drugih različitih mamamca za ptice. Nažalost, ova nelegalna aktivnost utiče čak i na vrste koje su ugrožene i zakonom zaštićene, a borba da se zaštite rijetke ptice trebalo bi da budu dio odgovornosti svakog pojedinca ovog regiona.

“Vreme je da zajedno kažemo NE krivolovu!”, kažu Who See.

Ovim putem, u saradnji sa Centrom za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP), Who See daju svoj doprinos domenu društvene odgovornosti.

 

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH
error: Content is protected !!