Aleksandar Vulin: Daka Davidović da se javi u SBPOK, u suprotnom ćemo tražiti njegovo izručenje

Davidović je optužio predsjednika Srbije da je naručio atentat na njega i administratora Mitropolije crnogorsko – primorske i episkopa budimljansko – nikšićkog Joanikija. Par sati nakon toga Joanikije je oštro demantovao te navode, ističući da sumnja da se iza tog pokušaja atentata nalazi bivši režim Mila Đukanovića

Ministar srpske policije Aleksandar Vulin rekao je na današnjoj sjednici Skupštine Beograda da je MUP poslao zvaničan zahtjev da se Miodrag Daka Davidović, zbog tvrdnji da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić naručio atentat na njega, javi u Službu za borbu protiv organozivanog kriminala (SBPOK), te da se izjasni o svim saznanjima koje ima, javili su beogradski mediji.

Ukoliko to ne uradi, kaže Vulin, Srbija će tražiti njegovo izručenje, prenosi Portal Luča.

Davidović je optužio predsjednika Srbije da je naručio atentat na njega i administratora Mitropolije crnogorsko – primorske i episkopa budimljansko – nikšićkog Joanikija. Par sati nakon toga Joanikije je oštro demantovao te navode, ističući da sumnja da se iza tog pokušaja atentata nalazi bivši režim Mila Đukanovića.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!