Šehović Spajiću: Manite se “najvećeg teologa” koji veliča etničko čišćenje

Kada ministar finansija Milojko Spajić, čovjeka koji je govorio da bi sa muslimanima, koji mu inače smrde na loj, raskrstio a muslimančiće prekrstio, da Radovan Karadžić ima čiste ruke i da nije ratni zločinac, nazove najvećim teologom, onda vam je jasno koji je njegov i ideološki profil Vlade čiji je član

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić tvrdi da se na današnjoj sahrani episkopa Atanasija u Trebinju, delegacija Vlade ponašala u skladu sa epidemiološkim mjerama.

Smatra i da je priroda napada na premijera Zdravka Krivokapića njegova religioznost.

“Volio bi kad bi zabrinutost pojedinaca zbog našeg odlaska na sahranu jednom od najvećih teologa bila zbog epidemioloških razloga, pošto smo se ponašali u skladu sa epidemiološkim mjerama (nosili maske na otvorenom, iako u BiH to nije obavezno,itd) i nije bilo zadržavanja. Broj prisutnih nijesmo mogli mi kontrolisati. Bojim se da je priroda napada drugačija: pojedincima smeta religioznost crnogorskog premijera (ili članova Vlade), a ne smeta religioznost na primjer praktično svih američkih predsjednika, što je politika licemjerstva”, napisao je Spajić na Tviteru, prenose Vijesti. 

Na ove tvrdnje ministra Spajića reagovao je Damir Šehović, poslanik SD-a.
“Kada ministar finansija Milojko Spajić, čovjeka koji je govorio da bi sa muslimanima, koji mu inače smrde na loj, raskrstio a muslimančiće prekrstio, da Radovan Karadžić ima čiste ruke i da nije ratni zločinac, nazove najvećim teologom, onda vam je jasno koji je njegov i ideološki profil Vlade čiji je član. Zato se manite ‘najvećeg’ teologa, koji je inače svojevremeno veličao etničko čišćenje, i držite se resora na čijem ste čelu. Pozabavite se očiglednim nezakonitim i neustavnim privremenim finansiranjem i prestanite da krijete podatke o kontroverznom zaduženju i spornoj kupovini aviona za TOMontenegro”, poručio je Šehović.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!