Zahvaljujući Salihu Hotu spašena Amerikanka i njena beba iz ledene rijeke u Nju Džerziju (VIDEO)  

“Držala je bebu i šetala, rekao sam `šta radi na ledu`? Sledeće sto znam je da su upale u vodu”, istakao je Hot. Brzo je pozvao 911 i pokušao da spasi majku i ćerku, ali nije mogao da dođe do njih. Dvogodišnju djevojčicu i njenu majku izvukao je na sigurno šef lokalne policije, rizikujući svoj život da ih spasi nakon što su sletjele u ledenu rijeku Pazaik. Majka i beba su nakon toga hospitalizovane. Mnogi američki mediji su izvještavali o ovom spašavanju, a Salih im je i ustupio video snimak na kojem se vidi hrabrost šefa lokalne policije

Zahvaljujući Gusinjaninu Salihu Hotu spašene su majka i ćerka koje su upale u ledenu rijeku Pazaik u američkom gradu Elmvud.

Dvogodišnju djevojčicu i njenu majku izvukao je na sigurno šef lokalne policije, rizikujući svoj život da ih spasi nakon što su sletjele u ledenu rijeku Pazaik. Akciju je izveo nakon telefonskog poziva Gusinjanina Saliha Hota, koje je tokom vožnje primijetio ženu s djevojčicom kako šeta po ledenoj površini rijeke.

“Držala je bebu i šetala, rekao sam `šta radi na ledu`? Sledeće sto znam je da su upale u vodu”, istakao je Hot. Brzo je pozvao 911 i pokušao da spasi majku i ćerku, ali nije mogao da dođe do njih.

Samo nekoliko minuta nakon poziva šef lokalne policije bio je na licu mjesta. Kajakom je izuvkao majku i bebu, a u međuvremenu su pristigli i vatrogasci, koji su im pomogli da dođu do obale.

Majka i beba su nakon toga hospitalizovane.

Svi vodeći američki mediji su izvještavali o ovom događaju.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!