Bako, bako, kolike su vam oči: Policija uhapsila drogiranu šezdesetogodišnju Gusinjanku

Utvrđeno je da B. K. upravlja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.Uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka B. K. je privedena nadležnom sudu za prekršaje gdje joj je izrečena novčana kazna u iznosu od 480 eura, četiri mjeseca zabrana upravljanja motornim vozilom i tri kaznena boda, saopšteno je iz Uprave policije

Šezdesetogodišnja Gusinjanka B. K. privedena je juče u Beranama zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Beranska policija uhapsila je i dvadesetčetvorogodišnjeg S. M. koji je upravljao vozilom brzinom od 153 km/h u mjestu Buče gdje je ograničena dozvoljena brzina 70 km/h.

Beranska saobraćajna policija je u mjestu Buče kontrolisala B. K. (60) iz Gusinja.

“Utvrđeno je da B. K. upravlja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.Uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka B. K. je privedena nadležnom sudu za prekršaje gdje joj je izrečena novčana kazna u iznosu od 480 eura, četiri mjeseca zabrana upravljanja motornim vozilom i tri kaznena boda”, saopšteno je iz Uprave policije.

Takođe, policija u Beranama je vršeći redovnu saobraćajnu kontrolu zaustavila vozača S. M. (24) koji je upravljao vozilom brzinom od 153 km/h u mjestu Buče gdje je ograničena dozvoljena brzina 70 km/h, prensi rtcg.me.

“S. M. je lišen slobode i priveden nadležnom sudu za prekršaje gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 300 eura”, navodi se u saopštenju.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!