Edin Medo Latić novi predsjednik Zavičajnog kluba “Bihor”

Dosadašnji predsjednik Upravnog odbora, dipl. inženjer agronomije Esko Halilović, je godinama vrlo uspješno vodio ZK ‘Bihor’. Međutim, usljed nagomilanih poslovnih i porodičnih obaveza bio je prinuđen da traži smjenu, kazao je predsjednik skupštine ZK “Bihor”, dipl. mašinski inženjer Remzija Hajdarpašić

Edin Medo Latić, poznati privrednik iz Luksemburga i dosadašnji potpredsjednik Upravnog odbora Zavičajnog kluba “Bihor”, izabran je za novog predsjednika tog udruženja.

Za potpredsjednika je izabran Sabit Šabotić.

Latić je izabran na sastanku Odbora ZK.

“Dosadašnji predsjednik Upravnog odbora, dipl. inzenjer  agronomije Esko Halilović, je godinama vrlo uspješno vodio ZK ‘Bihor’. Međutim, usljed nagomilanih poslovnih i porodičnih obaveza bio je prinuđen da traži smjenu”, kazao je predsjednik skupštine ZK “Bihor”, dipl. mašinski inženjer Remzija Hajdarpašić.

Konstatovano je da su novoizabrani predsjednik i potpredsjednik dali nemjerljiv doprinos za uspjeh kluba i u svakom trenutku bili na raspolaganju Upravnom odboru udruženja.

Sabit Šabotić (Foto: Privatna arhiva)

“Iskazujem dužno poštovanje dosadašnjem predsjedniku UO, kiao i cijelom rukovodstvu ZK ‘Bihor’ sa kojima i uz koje smo, kao svoju kuću, gradili ovo udruženje. Ta kuća je danas prepoznata i priznata kako u našoj domovini, tako i ovdje u Luksemburgu i širom dijaspore. Zahvaljujući odgovornom radu, odricanju i ljubavi koju smo zajedno ulagali, stvorili smo zavidne rezultate. Zajedno smo se suočavali i prevazilazili brojne izazove pa se sada, i u uslovima krize i ograničenja izazvanih koronavirusom, kao udruženje i pojedinci nalazimo u specificnim oklonostima iz kojih ćemo, nadam se, izaći jos čvršći i snažniji.

Esko Halilović, predsjednik Opštine Rumelanž Henri Haine i Mito Ličina (Foto: Privatna arhiva)

Pred svima nama je još puno toga što treba da uradimo kako bismo sačuvali dosadašnja dostignuća ali i nastavili da budemo prepoznati kao respektabilno udruženje koje čine odgovorni, radni, složni i dobronamjerni ljudi koji pružaju ruku svima koji žele opšte dobro. Pozivam vas da u duhu dosadašnjeg rada sačuvamo zajedništvo, da svi budete otvoreni, da nudite nove ideje i sugestije kako da nastavimo ovaj naš zajednički put”, poručio je Latić.

Remzija Hajdarpašić (Foto: Privatna arhiva)

“Članovi UO, kao i veliki broj članova kluba, najtoplije su se zahvalili dosadašnjem predsjedniku Esku Haliloviću, naglašavajući da je bio i ostao primjer iskrenog prijatelja, agilnog člana i iskrenog patriote prema Crnoj Gori i Bihoru”, saopšteno je iz ZK “Bihor”.

Faiz Softić

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!