Abazović odgovorio Komšiću: Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije

Želimo najbolje odnose sa državama regiona. Ruka prijateljstva Vlade Crne Gore pružena je svima, to važi i za Bosnu i Hercegovinu

Foto: Twitter

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović oglasio se na Twitteru te poručio članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću kako Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije, odgovarajući tako na reakciju Komšića povodom zbog toga što je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić čestitao neustavni Dan RS, a koji je obilježen juče.

Podsjetimo, više medija je objavilo da je predsjednica Republike Srpske Žaljka Cvijanović kazala da je Krivokapić čestitao Dan Republike Srpske, pozivajući se na Radio-televiziju Republike Srpske (RTRS).

Ta informacija dostupna je samo na internet pretraživaču, ali ne i klikom na link koji vodi na portal RTRS, što se obično dešava kada je informacija povučena.

Na sajtu RTRS je, u sklopu drugog članka, kratko navedeno kako je Cvijanović rekla “da je zahvalna i premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću, uz želju da dvije zemlje blisko sarađuju u svim oblastima.”

Cvijanović je saopštila na jučerašnjoj pres konferenciji da joj je predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić u telefonskom razgovoru čestitao “sve naše praznike”, prenosi vijesti.me.

Poštovani članu Predsjedništva Željko Komšiću, Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije. Želimo najbolje odnose sa državama regiona. Ruka prijateljstva Vlade Crne Gore pružena je svima, to važi i za Bosnu i Hercegovinu”, napisao je Abazović, prenosi Avaz.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!