Uprava policije: Preduzete radnje ukazuju da do paljenja državne zastave nije došlo

Iz policije je saopšteno da su prikupili obavještenja od oba lica koja se vide na fotografijama. “Od oba lica, N.N i lica koje drži državnu zastavu na nalaganju badnjaka, su na okolnosti događaja prikupljenja obavještenja, kojom prilikom su izjavili da su na nalaganje badnjaka došli zajedno i da niko nije palio zastavu, što su potvrdili i svjedoci”, kazali su iz policije

Foto: Facebook

Do paljenja crnogorske zastave nije došlo, navodi se u saopštenju Uprave policije nakon informacija koje su se pojavile na društvenim mrežama da je zapaljenja državna zastava prilikom nalaganja badnjaka.

Na Facebooku su se pojavile slike sa profila izvjesnog Nova Novovića na kojima se vidi kako se pali crnogorska zastava.

“Povodom objave lica N.N. iz Pljevalja na jednoj društvenoj mreži, a na kojoj se vidi državna zastava i trobojka sa četiri ocila, obavještavamo Vas da je policija preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i za sad preduzete radnje ukazuju da do paljenja državne zastave nije došlo”, navodi se u saopštenju Uprave policije, prenosti rtcg.me.

Iz policije je saopšteno da su prikupili obavještenja od oba lica koja se vide na fotografijama.

“Od oba lica, N.N i lica koje drži državnu zastavu na nalaganju badnjaka, su na okolnosti događaja prikupljenja obavještenja, kojom prilikom su izjavili da su na nalaganje badnjaka došli zajedno i da niko nije palio zastavu, što su potvrdili i svjedoci”, kazali su iz policije.

Dodaju da je u toku prikupljanje i dodatnih obavještenja od drugih lica.

“O događaju je obaviještenja nadležni državni tužilac”, navode iz policije.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!