Tihi doček u Americi: Zatvoren Tajms Skver za Novu godinu, Las Vegas bez vatrometa

Vlasti Njujorka su objavile da će Tajms skver biti zatvoren za javnost za Novu godinu, a žurki i nastupa uživo će biti, doduše virtuelno – oni koji budu željeli da gledaju, moći će da prate nastupe muzičara putem internet strima i televizije

Tajms Skver (Foto: Printscreen)

Kada se kristalna kugla bude spuštala u ponoć 31. decembra na Tajms Skveru u Njujorku, scena će izgledati drugačije nego kako nalaže tradicija – kuglu neće imati niko da pozdravi, jer će ulice biti prazne zbog pandemije koronavirusa.

Vlasti Njujorka su objavile da će Tajms skver biti zatvoren za javnost za Novu godinu, a žurki i nastupa uživo će biti, doduše virtuelno – oni koji budu željeli da gledaju, moći će da prate nastupe muzičara putem internet strima i televizije, prenio je Gardijan.

Ova dramatična promjena – okupljanja naroda na Tajms skveru od 1904. godine – nisu jedinstvena za Menhetn, dodaje se u tekstu, prenosi “Blic”.

Nije Njujork jedini grad koji će zabraniti javna okupljanja, štaviše, većina gradova će zabraniti javna okupljanja, a primjera radi, čuveni novogodišnji vatromet u Las Vegasu je otkazan.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!