Abazović o zvjezdici pored Kosova: Žao mi je, nadam se da se takve greške neće ponavljati

Ministarstvo zdravlja je u utorak u dokumentu u kome su predstavljene nove mjere za suzbijanje pandemije koronavirusa na jednom mjestu pored Kosova stavilo zvjezdicu. “Odmah nakon što je uočena operativne, informatičke službe Ministarstva zdravlja su ispravile tehničku grešku, što se moze vidjeti i na sajtu Ministarstva zdravlja i u Službenom listu Crne Gore”, saopšteno je tada iz Ministarstva zdravlja

Dritan Abazović (Foto: Facebook)

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović kazao je danas da je bila tehnička greška kad je uz dokument Ministarstva zdravlja stajala zvjezdica koju stavljaju zemlje koje ne priznaju Kosovo i da mu je žao što se to desilo.

“Žao mi je što se to desilo. Ostajemo pri stavu da oko tog pitanja nema nikakvih izmjena. Nadam se da se takve greške neće ponavljati. Što se tiče pitanja Kosova, sve strane treba da budu relaksirane”, rekao je Abazović na To Be Secure (2BS) Forumu, prenose “Vijesti”.

Ministarstvo zdravlja je u utorak u dokumentu u kome su predstavljene nove mjere za suzbijanje pandemije koronavirusa na jednom mjestu pored Kosova stavilo zvjezdicu.

Iz Ministarstva zdravlja su nakon toga saopštili da je prilikom pripreme tabele sa novim setom mjera u borbi protiv pandemije izazavane koronavirusom, došlo do tehničke greške, kojom prilikom je označeno Kosovo sa zvjezdicom.

“Odmah nakon što je uočena operativne, informatičke službe Ministarstva zdravlja su ispravile tehničku grešku, što se moze vidjeti i na sajtu Ministarstva zdravlja i u Službenom listu Crne Gore”, saopšteno je tada iz Ministarstva zdravlja.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!