Džej nikada nije prebolio stravičnu smrt svoje sestre, monstruozno ubistvo koje je naručio njegov sestrić

Šeherezadino ubistvo je dugo planirano i smišljeno izvedeno. Naručilac ubistva je naš sestrić, sin naše najstarije sestre. On je imao ovlašćenje da vodi poslove Šeherezadine privatne firme u Beogradu. Izgleda da je prilikom ugovaranja i kupovine nekih autobusa utajio 10.000 eura. Napravio je još neke mahinacije i da bi sve to prikrio riješio je da je ubije. Utisci su još stravičniji pošto su naše porodice imućne i zločin zbog koristoljublja je apsurd. Sestrić je saznao kada ona stiže feribotom u luku Bar, otišao je da je sačeka, ali umjesto da je sigurno dovede kući, u Srbiju, napravio joj je zamku. Ubistvo su izvršila dvojica momaka koje je poveo iz Beograda. Udarili su je tupim predmetom po glavi, pretpostavlja se kamenom, a onda su je tamo ostavili, ispričao je Džej

Foto: Printscreen/Nova.rs

Džej Ramadanovski, pjevač za kojim posljednjih dana tuguje cijela Srbija, bio je poznat kao veliki veseljak i šaljivdžija. 

Ipak, malo je poznato da je njegov život obilježila velika tragedija, kada je 2003. godine u Crnoj Gori nestala njegova rođena sestra Šeherezada, prenosi “Avaz”.

Tek godinu dana kasnije, u maju 2004. godine je njeno tijelo pronađeno u Šušnju, kod Bara, a najbolnije za pjevača je bilo to što je naručilac ubistva bio Džejev sestrić, sin njegove najstarije sestre.

Džej je tada za “Reviju 92”, pričao o smrti koja ga je strašno potresla i obilježila njegov život.

“Šeherezada je moja starija sestra i nestala je prošlog ljeta u avgustu, kada je iz Italije, gdje je živjela, svojim kolima krenula u Beograd. Mjesecima smo njen muž, Italijan, i ja pokušavali da saznamo gdje je. Nagađali smo, da li je oteta i da li je uopšte živa. Pretragu je sproveo i Interpol, ali nikakvih obavještenja koja bi razriješila misteriju nije bilo”, pričao je tada Džej.

On je, nakon povratka sa turneje po Americi, dobio glasine da je Šeherezada ubijena, a da je zločinac član njegove porodice.

“Šeherezadino ubistvo je dugo planirano i smišljeno izvedeno. Naručilac ubistva je naš sestrić, sin naše najstarije sestre. On je imao ovlašćenje da vodi poslove Šeherezadine privatne firme u Beogradu. Izgleda da je prilikom ugovaranja i kupovine nekih autobusa utajio 10.000 eura. Napravio je još neke mahinacije i da bi sve to prikrio riješio je da je ubije. Utisci su još stravičniji pošto su naše porodice imućne i zločin zbog koristoljublja je apsurd. Sestrić je saznao kada ona stiže feribotom u luku Bar, otišao je da je sačeka, ali umjesto da je sigurno dovede kući, u Srbiju, napravio joj je zamku. Ubistvo su izvršila dvojica momaka koje je poveo iz Beograda. Udarili su je tupim predmetom po glavi, pretpostavlja se kamenom, a onda su je tamo ostavili”, ispričao je Džej.

Kada je leš u Šušnju pronađen, policija je na identifikaciju pozvala Šeherezadinu rodbinu. Džej ju je, kako je rekao, odmah prepoznao.

“Oko noge je imala zlatni lančić koji je uvijek nosila”, rekao je tada Džej.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!