Svetlana Cenić poručila Stanivukoviću: U razgovoru o toliko žrtvi upotrijebiš “Čiča-miča gotova priča” i misliš da si faca

Bez obzira verovao ili ne verovao da je bio genocid, prestrašan je taj pokušaj duhovitosti, napisala je profesorica Cenić

Svetlana Cenić (Foto: Printscreen/Face.ba)

Profesorica Svetlana Cenić aktivna je na društvenim mrežama. Ona je svojim tvitom kritikovala novog gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića nakon što je gostovao u “Pressingu” N1 televizije, gdje je govorio o stanju u ovom gradu, o Miloradu Dodiku, a komentarisao je i presude Haškog suda i zašto smatra da u Srebrenici nije počinjen genocid.

Na pitanje priznaje li presude Haškog suda u slučaju Radovana Karadžića i Ratka Mladića, poručio je da ne priznaje “ništa od tog suda”.

“Taj sud je nanio veliku političku štetu mom narodu i to je za mene čiča-miča, završena priča”, kazao je, prenosi face.ba.

Cenićka je ovo sve prokomentarisala: “U razgovoru o toliko žrtvi upotrebiš “Čiča-miča gotova priča” i misliš da si faca?! Bez obzira verovao ili ne verovao da je bio genocid, prestrašan je taj pokušaj duhovitosti”.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH