Svetlana Cenić poručila Stanivukoviću: U razgovoru o toliko žrtvi upotrijebiš “Čiča-miča gotova priča” i misliš da si faca

Bez obzira verovao ili ne verovao da je bio genocid, prestrašan je taj pokušaj duhovitosti, napisala je profesorica Cenić

Svetlana Cenić (Foto: Printscreen/Face.ba)

Profesorica Svetlana Cenić aktivna je na društvenim mrežama. Ona je svojim tvitom kritikovala novog gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića nakon što je gostovao u “Pressingu” N1 televizije, gdje je govorio o stanju u ovom gradu, o Miloradu Dodiku, a komentarisao je i presude Haškog suda i zašto smatra da u Srebrenici nije počinjen genocid.

Na pitanje priznaje li presude Haškog suda u slučaju Radovana Karadžića i Ratka Mladića, poručio je da ne priznaje “ništa od tog suda”.

“Taj sud je nanio veliku političku štetu mom narodu i to je za mene čiča-miča, završena priča”, kazao je, prenosi face.ba.

Cenićka je ovo sve prokomentarisala: “U razgovoru o toliko žrtvi upotrebiš “Čiča-miča gotova priča” i misliš da si faca?! Bez obzira verovao ili ne verovao da je bio genocid, prestrašan je taj pokušaj duhovitosti”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!