Mitar Raičević i Slavko Komatina saslušani zbog širenja “trobojke” na Ambasadi Hrvatske

Treća osoba koja je bila sa njima u društvu je pobjegla prije dolaska policije i u toku je njegova identifikacija

Foto:Portal Analitika

Mitar Raičević (24) i Slavko Komatina (26) saslušani su zbog širenja “trobojke” na Ambasadi Hrvatske, saopšteno je “Vijestima” iz Uprave policije.

“Sinoć oko 22 časa, tri osobe su pokušale da na objektu Ambasade Hrvatske rašire trobojku. Policija je pronašla Mitra Raičevića i Slavka Komatinu, a treća osoba koja je bila sa njima u društvu je pobjegla prije dolaska policije i u toku je njegova identifikacija”, kazali su iz UP “Vijestima”.

Raičević i Komatina su nakon saslušanja u policiji pušteni po nalogu tužioca.

“Podgorička policija privela je dvije osobe koje su pokušale da okače zastavu – trobojku na ogradu Ambasade Republike Hrvatske u Podgorici. Sinoć oko 22:00 časa tri lica su primjećena kako pokušavau da na navedenu ogradu okače zastavu, a koja su se nakon dolaska policije dala u bjekstvo. U Centar bezbjednosti Podgorice privedeni su S. K. (26) i M. R. (24) od kojih su prikupljena obaveštenja. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilšatvu u Podgorici koji je naložio da se lica saslušaju. Nakon prikupljenih obavještenja državni tužilac je obavješten o sadžini i naložio da se privedena lica puste te da se preduzmu aktivnosti na identifikaciji i pronalasku trećeg lica i naložio preduzimanje drugih aktivnosti na potpunom rasvjetljavanju ovog događaja. U toku su dalje policijsko – tužilačke aktivnosti u izviđajnom postupku”, piše u saopštenju UP.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH