Davidović: Marović se u Beogradu ponovo bavi biznisom, preko DF-a pokušao da utiče na formiranje nove vlade u CG

Čak sam mu i pomogao, Bog je dao da smo mi Srbi pomalo naivni i dobre duše. Da bi se desilo to da se saznalo da on opet nastavlja sa svojim krupnim, unosnim poslovima, da sa svojim ortakom, keramičarom sa brda, sprema novu propagandu, uoči crnogorskih izbora. Trebalo je, izgleda, da ja pričam u Crnoj Gori da Marović teško živi, a da on, u stvri, pravi biznis u Beogradu. Inače, institucije u Crnoj Gori nijesu tražile njegovo izručenje, rekao je Davidović

Daka Davidović (Foto: Printscreen/B92)

Biznismen Miodrag Daka Davidović tvrdio je sinoć na pres konferenciji da je bivši potpredsjednik DPS-a Svetozar Marović iz navodnog egzila u Beogradu nastavio da se bavi agitacijom i propagandom, pa je čak i preko DF-a pokušao da utiče na formiranje nove vlade u Crnoj Gori.

On je rekao da se jedno vrijeme sretao sa Marovićem u Beogradu, koji mu se žalio da nema novca i da jedva spaja kraj s krajem, prenosi “Dan”.

“Čak sam mu i pomogao, Bog je dao da smo mi Srbi pomalo naivni i dobre duše. Da bi se desilo to da se saznalo da on opet nastavlja sa svojim krupnim, unosnim poslovima, da sa svojim ortakom, keramičarom sa brda, sprema novu propagandu, uoči crnogorskih izbora. Trebalo je, izgleda, da ja pričam u Crnoj Gori da Marović teško živi, a da on, u stvri, pravi biznis u Beogradu. Inače, institucije u Crnoj Gori nijesu tražile njegovo izručenje”, rekao je Davidović, prenose “Vijesti”.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH