Medojević: Krivokapić nema integritet, slab je lider, ne drži riječ, dnevno mijenja kurs…

Krivokapić nije u stanju čak ni da prepozna istorijsku važnost ovog trenutka i tranzicioni karakter Vlade. On ne shvata neophodnost temeljnih političkih reformi koje treba da naprave diskontinuitet sa preko 200 godina totalitarnih poredaka u Crnoj Gori. Zato je njemu prioritet racionalizacija, poručio je Medojević

Nebojša Medojević (Foto: Pokret za promjene)

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević kazao je da je mandatar Zdravko Krivokapić, “osim nedostatka ljudskog integriteta i elementarnog vaspitanja i konstatnog nedržanja date riječi, svojim kratkim videom pokazao i zaprepašćujuće nepoznavanje suštine problema u kojoj se nalazi Crna Gora i njeni građani.

”Krivokapić nije u stanju čak ni da prepozna istorijsku važnost ovog trenutka i tranzicioni karakter Vlade. On ne shvata neophodnost temeljnih političkih reformi koje treba da naprave diskontinuitet sa preko 200 godina totalitarnih poredaka u Crnoj Gori. Zato je njemu prioritet racionalizacija”, poručio je Medojević, prenosi Portal Analitika.

Medojević tvrdi i da je Krivokapić sa svojim “ekspertima” procijenio da je sistem koji je razvijao Đukanović 30 godina u suštini dobar, samo ga treba racionalizovati.

”Krivokapić je ovom rečenicom pokazao da nije reformista, da ne vjeruje u demokratiju i izbornu volju građana. To pokazuje i njegov odnos prema DPS iz čijih redova ima više ministara nego iz DF. Njemu je DPS intimno bliži nego DF”, rekao je Medojević, navodeći da će za ovu vladu možda glasati i DPS.

”Nema reformi. Nema lustracije. Nema otvaranja dosijea UDBE. Nema revizija privatizacija. Nema hapšenja Mila Đukanovića i Aca Đukanovića. Nema zabrane rada zlikovačke organizacije DPS. Krivokapić je slab i kolebljiv lider. Ne drži riječ. Mijenja kurs dnevno”, rekao je Medojević.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!