Novi Čika Jova Zmaj: Beki Bekić i njegova ćerka stvaraju pravu muzičku magiju za najmlađe (VIDEO)

Za publiku je ovo drugačije, a za mene nije jer sam ove pjesme pjevao još dok su moje ćerke bile male. Tako sam ih uspavljivao, a sad ćemo da vidimo šta ćemo za drugu djecu da uradimo”, s osmijehom kaže pjevač, dok njegova ćerka dodaje da inspiracija za novog čika Jovu Zmaja svakim danom sve više navire, pogoto od kad je prvi put postao deda

Za njegovim osmijehom ludjele su mnoge žene širom Jugoslavije, a sada je Beki Bekić riješio da ga izmami isključivo klincima i klincezama. Novopečeni deda nedavno je sa ćerkom Emilijom pokrenuo YouTube kanal na kom se mogu naći dječije pjesmice iza kojih stoje upravo tata i ćerka. 

“Za publiku je ovo drugačije, a za mene nije jer sam ove pjesme pjevao još dok su moje ćerke bile male. Tako sam ih uspavljivao, a sad ćemo da vidimo šta ćemo za drugu djecu da uradimo”, s osmijehom kaže pjevač, dok njegova ćerka dodaje da inspiracija za novog čika Jovu Zmaja svakim danom sve više navire, pogoto od kad je prvi put postao deda. 

“Sad je snažan deda, pun je ideja, sad se svašta dešava”, priznaje Emilija i dodaje da je zahvaljujući Bekiju i njegovim dječijim pjesmicama o zubićima pobijedila strah od zubara.

“Teško je natjerati djecu da peru zube, a kamoli da idu kod zubara, a ja sam to nekako uz gitaru uspio”, hvali se Beki, koji sam piše i komponuje za klince i klinceze.

Ekipa Granda imala je ekskluzivnu priliku da zaviri u muzički studio u kojem ovih dana Beki i njegova ćerka stvaraju pravu muzičku magiju za najmlađe. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!