Učiteljica iz Bara preko Vibera pozivala đake na moleban: Djeca bez maski i fizičke distance u hramu

Draga djeco, danas je moleban u hramu Sv. Jovana Vladimira u 18č… za sretan početak škole… da se molimo za dobro učenje… Ja idem svake godine… I večeras ću biti tamo. Voljela bih da mi se pridružite, ko može… Naravno ne obazirući se na to ko je koje vjere, piše u poruci koju je poslala Višnjić

Foto: Hram Svetog Jovana Vladimira

Učiteljica Rada Višnjić, pozivala je putem Viber grupe V-2 odjeljenja Osnovne škole “Jugoslavija” u Baru učenike na moleban u hramu Svetog Jovana Vladimira koji je održan 4. oktobra.

“Draga djeco, danas je moleban u hramu Sv. Jovana Vladimira u 18č… za sretan početak škole… da se molimo za dobro učenje… Ja idem svake godine… I večeras ću biti tamo. Voljela bih da mi se pridružite, ko može… Naravno ne obazirući se na to ko je koje vjere”, piše u poruci koju je poslala Višnjić.

Učiteljica Rada Višnjić (Foto: Facebook)

Ona je u februaru ove godine dobila uslovni otkaz, nakon što je suspendovana jer su njeni učenici na času likovnog crtali trobojke, pišu “Vijesti”.

Na molebanu, sudeći po fotografijama koje su iz barskog hrama objavili, a potom i uklonili sa društvenih mreža, nisu poštovane aktuelne mjere za sprečavanje širenja koronavirusa – nošenje maski, fizička distanca… 

Sveštenici su, sudeći po ranije objavljenim fotografijama, tokom službe okupljenima davali i da ljube krst.

Foto: Facebook

Učiteljica Rada Višnjić dobila je uslovni otkaz u februaru ove godine jer je učenicima na času zadala da crtaju trobojku.

Fotografija učenika koji u rukama drže iscrtane trobojke objavljena je na Facebooku.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!