Ubijena službenica ambasade SAD u Kijevu, policija traži napadača

Moguće je da je muškarac kratke, tamne kose umiješan u njenu smrt. On izgleda kao da mu je 30-40 godina, visok oko dva metra, u crnom šortsu, sa tamnoplavim patikama i u majici. Policija ispituje zaposlene u bolnici u kojoj je žena preminula i na mjestu događaja uspostavljaju krug svjedoka. Za navodnim napadačem se traga

 

 

Foto: Printscreen

Ukrajinska policija saopštila je danas da je žena zaposlena u američkoj ambasadi u Ukrajini preminula nakon napada u Kijevu i da traga za muškarcem osumnjičenim za napad. Ubistvo žene zaposlene u američkoj ambasadi u Kijevu mogao bi da bude zločin ili incident, izjavio je ukrajinski ministar unutrašnjih poslova Artem Ševčenko.

Policija je saopštila da je ženu, koja je imala povredu glave, prolaznik pronašao na ulici u blizini parka izvan centra grada u blizini željezničke pruge u okrugu Ševčenkovski.

U nesvjesnom stanju je prebačena u bolnicu, gdje je kasnije preminula. Prilikom pregleda stvari žrtve pronađena je legitimacija službenika američke ambasade na njeno ime, saopštila je policija.

Moguće je da je muškarac kratke, tamne kose umiješan u njenu smrt. On izgleda kao da mu je 30-40 godina, visok oko dva metra, u crnom šortsu, sa tamnoplavim patikama i u majici. Policija ispituje zaposlene u bolnici u kojoj je žena preminula i na mjestu događaja uspostavljaju krug svjedoka. Za navodnim napadačem se traga, prenosi nova.rs.

Predstavnici ukrajinske policije su rekli za medije da se državljanstvo preminule još istražuje. Prema lokalnim medijima, ona se zvala Sanver Nikaelo.

Prema informacijama portala Cenzor.NET, jedna od pretpostavki je i da je Nikaelo trčala u blizini pruge i da ju je voz koji je prolazio udario. Takođe se pretpostavlja da ga žena vjerovatno nije čula da se približava jer je imala slušalice.

Američka ambasada nije bila dostupna za komentar, javlja Rojters, preotvo žene zaposlene u američkoj ambasadi u Kijevu mogao bi da bude zločin ili incident, izjavio je ukrajinski ministar unutrašnjih poslova Artem Ševčenko.

On je to napisao na svom Twitteru, a povodom vijesti da je žena zaposlena u američkoj ambasadi u Ukrajini preminula nakon napada u Kijevu i da policija traga za muškarcem osumnjičenim za napad, prenosi Rojters.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!