Komandir policije Mojkovac vozio pijan i izazvao udes

On je, kako je saopšteno iz Uprave policije (UP), sinoć oko 20:15 časova, u Njegoševoj ulici učestvovao u saobraćajoj nezgodi u kojoj je jedna ženska osoba zadobila povrede

Ilustracija (Foto: Fokuspress.com)

Mojkovačka policija podnijeće krivičnu prijavu nadležnom tužiocu protiv komandira Stanice policije u Odjeljenju bezbjednosti Mojkovac R. T. zbog ugrožavanja javnog saobraćaja.

On je, kako je saopšteno iz Uprave policije (UP), sinoć oko 20:15 časova, u Njegoševoj ulici učestvovao u saobraćajoj nezgodi u kojoj je jedna ženska osoba zadobila povrede.

“Ona je transportovana u Opštu bolnicu Bijelo Polje. Zbog zadobijenih povreda u ovu medicinsku ustanovu transportovan je i R. T. Alkotestiranjem od strane saobraćajne policije kod R. T. je utvrđeno prisustvo alkohola u krvi u koncentraciji od 1,36 g/kg. O događaju je obavješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se protiv R. T. podnese krivična prijava zbog sumnje da je počinio navedeno krivično djelo”, saopšteno je iz UP.

Dodaje se da će načelnik Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac inicirati pokretanje disciplinskog postupka za utvrđivanje odgovornosti i suspenzije tog službenika do okončanja postupka.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!