Sveštenik Carigradske patrijašije o poruci mržnje sveštenika SPC: “Ja tom mladom ostrašćenom čovjeku želim da se vrati na put spasenja” (VIDEO)

Zar ćemo slušati neke provokacije slične toj ili riječi svetog apostola Pavla? Zar će se crkva miješati u politiku? Naše je lično pravo za koga ćemo glasati, rekao je Radulović

(Foto: Printscreen)

Sveštenik Carigradske patrijaršije, rođeni Baranin Milan Radulović, okarakterisao je kao poruku mržnje izjavu sveštenika Srpske pravoslavne crkve Miajla Backovića izrečenu tokom litije na moru, da oni koji na predstojećim izborima daju glas strankama koje su izglasale Zakon o slobodi vjeroispovijesti na sebe i na svoje porodice prenose prokletstvo Sv. Vasilija.

Radulović ističe da je Bog ljubav i podsjeća na poruku svetog apostola Pavla koji u poslanici Efežanima kaže: „Blagosiljajte, ne proklinjite“.

„Zar ćemo slušati neke provokacije slične toj ili riječi svetog apostola Pavla? Zar će se crkva miješati u politiku? Naše je lično pravo za koga ćemo glasati. Draga braćo i sestre, nemojte nikada nasijedati na te provokacije mržnje. Ako neko nema mir u duši on vam ne može dati svoj mir. Hristos je rekao: ‘Mir vam svoj ostavljam, mir vam svoj dajem’. Hristos je put istina i život, sve ostalo je laž“, rekao je Radulović, prenosi Portal Analitika.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!