Nevjerovatan slučaj: Italijanka se treći put zarazila koronavirusom

Italijanka koja je došla na odmor u mjesto Tertenija na Sardiniji, zbog drugih zdravstvenih razloga otišla je u bolnicu i otkrila da je ponovo pozitivna na KOVID-19

Foto: Printscreen

Jedna Italijanka iz Lombardije ustanovila je na ljetovanju na ostrvu Sardinija da je treći put oboljela od virusa KOVID-19.

Italijanka koja je došla na odmor u mjesto Tertenija na Sardiniji, zbog drugih zdravstvenih razloga otišla je u bolnicu i otkrila da je ponovo pozitivna na KOVID-19, prenosi “Blic”.

Ona je prethodno u dva navrata bila u bolnici zbog KOVID-19, nakon čega je, kako navodi portal Olbia.it, izliječena, odnosno imala je negativne rezultate testova na koronavirus, a sada je hospitalizovana u gradu Lanuzei.

Prema saopštenju lokalnih zvaničnika, pacijentkinja će biti ponovo testirana, a prema “antikovid” protokolu slijedi praćenje njenih kontakata kako bi se utvrdilo da li su zaraženi.

Ranije danas, virusolozi su potvrdili da su jedan pacijent u Holandiji i još jedan u Belgiji zaraženi virusom korona drugi put, javio je holandski nacionalni servis NOS.

Izvještaj je uslijedio nakon što su ove sedmice istraživači u Hong Kongu potvrdili da je jedan čovjek u ovom gradu ponovo inficiran virusom korona četiri i po mjeseca nakon što je proglašeno da se oporavio.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!