Đukanović: U prošlost mora svako za koga Crna Gora nije najveća svetinje (VIDEO)

30. avgusta, u prošlost crnogorske politike zauvijek idu oni kojima nije svetinja crnogorsko slobodarstvo, država i čast njenih građana – oni koji rade za tuđe interese. Idu u prošlost zbog takvog političkog djelovanja i na sopstvenu građansku sramotu”, poručio je Đukanović

Foto: Printscreen

Iz Demokratskog fronta i satelita te koalicije poručuju nam da onaj ko izda svetinje mora u prošlost. Saglasan sam u cjelini sa tom idejom: u prošlost mora svako za koga Crna Gora nije najveća svetinja, poručio je predsjednik države i DPS-a Milo Đukanović.

“Ne može pretendovati da bude vlast u Crnoj Gori onaj ko slijedi neprijateljski stav prema svemu crnogorskom. Najmanje onaj koji stoluje na najprestižnijoj istorijskoj adresi svekolikog crnogorskog trajanja – u Cetinjskom manastiru. Odakle, kao udarna pesnica velikosrpskih interesa, besprizorno služeći izbornoj kampanji, nipodaštava i Crnu Goru i njene najveće identitetske vrijednosti. Poručujući da smo fildžan država, da je crnogorska nacija komunistička izmišljotina, a Crnogorci komunistički nakot i tako redom… A Božični ustanak, Trinaestojulski ustanak i crnogorsko antifašističko nasljeđe “prekrštava” u otpadništvo?!

30. avgusta, u prošlost crnogorske politike zauvijek idu oni kojima nije svetinja crnogorsko slobodarstvo, država i čast njenih građana – oni koji rade za tuđe interese. Idu u prošlost zbog takvog političkog djelovanja i na sopstvenu građansku sramotu”, poručio je Đukanović, prenosi Portal Analitika.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!