ODT Pljevlja: Krivična prijava protiv D. K. zbog ubistva novorođenčeta

Mediji su pisali da je nekoliko dana prije pronalaska tijela bebe, u pljevaljsko porodilište primljena žena u izuzetno teškom stanju. Odmah po njenom prijemu, ljekari su konstatovali da je njeno zdravstveno stanje veoma ozbiljno, da je u međuvremenu izgubila velike količine krvi i u jednom dužem periodu bila je bez svijesti. Nakon ukazane pomoći i upućivanjem na dalje liječenje, ljekari su posumnjali da je pomenuta pacijentkinja prije toga imala spontani ili redovni porođaj. Policija je, potom, pronašla tijelo novorođenčeta pljevaljskom naselju

Bolnica u Pljevjima (Foto: bolnicapv.com)

Protiv tridesetsedmogodišnje Pljevljanke D. K. pljevaljska policija podnijeće krivičnu prijavu zbog krivičnog djela ubistva djeteta pri porođaju, pišu “Vijesti”.

„Povodom pronalaska beživotnog tijela bebe dana 11.8.2020. godine u kupatilu jedne porodične kuće u naselju Gornji Komini, opština Pljevlja, Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima je, nakon dostavljanja obdukcionog zapisnika, Upravi policije Centar bezbjednosti Pljevlja naložilo da se protiv jednog lica (D. K.) podnese krivična prijava zbog krivičnog djela ubistvo djeteta pri porođaju“, kratko je saopšteno iz Osnovnog tužilaštva u Pljevljima.

Beživotno tijelo bebe, podsjećaju iz ODT Pljevlja, nađeno je 11. avgusta u kupatilu jedne porodične kuće u naselju Gornji Komini, kod Pljevalja. 

Mediji su, podsjeća rtcg.me, pisali da je nekoliko dana prije pronalaska tijela bebe, u pljevaljsko porodilište primljena žena u izuzetno teškom stanju.

Odmah po njenom prijemu, ljekari su konstatovali da je njeno zdravstveno stanje veoma ozbiljno, da je u međuvremenu izgubila velike količine krvi i u jednom dužem periodu bila je bez svijesti. Nakon ukazane pomoći i upućivanjem na dalje liječenje, ljekari su posumnjali da je pomenuta pacijentkinja prije toga imala spontani ili redovni porođaj. Policija je, potom, pronašla tijelo novorođenčeta pljevaljskom naselju. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!