Budi human: Sakupljen novac za liječenje Alena Muratovića

Alen, kako je saopšteno iz Fondacije, iza sebe ima lasersku i hiruršku intervenciju na očima, obavljenju još dok je bio beba, radi uklanjana glaukoma i pritiska na očima. “U cilju poboljšanja zdravstvenog stanja mališana i njegovih prvih samostalnih koraka, Alen će otputovati na liječenje robotom na klinici Glavić u Dubrovniku. Naša misija se nastavlja”, saopšteno je iz Fondacije

Alen Muratović

Fondacija Budi human saopštila je da je prikupljen novac potreban za liječenje petogodišnjeg Alena Muratovića koji ima cerebralnu paralizu.

Za liječenje dječaka bilo je potrebno 26.790 eura.

Alen, kako je saopšteno iz Fondacije, iza sebe ima lasersku i hiruršku intervenciju na očima, obavljenju još dok je bio beba, radi uklanjana glaukoma i pritiska na očima.

“U cilju poboljšanja zdravstvenog stanja mališana i njegovih prvih samostalnih koraka, Alen će otputovati na liječenje robotom na klinici Glavić u Dubrovniku. Naša misija se nastavlja”, piše u saopštenju.

“Alen je na putu ka ljepšem djetinjstvu, a ostali mališani, članovi Fondacije, čekaju kartu za isto odredište. Tu kartu kupujete im vi. Zato vam se zahvaljujemo i pozivamo vas da zajedno nastavimo da gradimo svijet u kojem će svako djete biti zdravo i srećno”, saopštila je Fondacija Budi human.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!