Urnebesno: Ani Brnabić u emisiji “greškom” suflirali “Udario me autobus” (VIDEO)

Jedan od članova kreativnog tima “Njuznet” i “24 minuta” ovoga puta odlučio je da se našali na račun premijerkinog gostovanja i načina na koji je opravdala broj umrlih od virusa COVID-19. Nakon nekoliko sekundi “Uf, uh” i “Ne znam”, premijerka i zbunjeni sufler doveli su sebe u nezgodnu poziciju. Suflermen joj je u brzini, greškom, rekao da kaže “Udario me autobus”, zbog čega se iste sekunde pokajao

Miroslav Vujović, sada već poznatiji kao Sufler, objavio je novu epizodu svog YouTube serijala “Da li me čujete?”, posvećenu gostovanju premijerke Ane Brnabić u Hit Tvitu i njenoj sada već naširoko poznatoj rečenici “Udario me autobus”.

Jedan od članova kreativnog tima “Njuznet” i “24 minuta” ovoga puta odlučio je da se našali na račun premijerkinog gostovanja i načina na koji je opravdala broj umrlih od virusa COVID-19, prenosi nova.rs.

Nakon nekoliko sekundi “Uf, uh” i “Ne znam”, premijerka i zbunjeni sufler doveli su sebe u nezgodnu poziciju. Suflermen joj je u brzini, greškom, rekao da kaže “Udario me autobus”, zbog čega se iste sekunde pokajao.

“Nisu svi ljudi pozitivni na kovid preminuli od toga. Evo banalnog primera. Ja recimo imam simptome, odem u kovid ambulantu, testiram se i stigne pozitivan nalaz. Kako stigne nalaz, upisuju me u bazu podataka. Imam komplikacije, krenem na Infektivnu i udari me autobus. Poginem. I ja sam, naravno, preminula u toj bazi podataka. Mislite da treba da se brojim kao da sam preminula od koronavirusa? I takvih ima XY slučajeva”, rekla je Brnabić, izvorno u “Hit Tvitu”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!