U Budvi opet nemiri, probijen kordon: Carević i Radović u foteljama (VIDEO)

U zgradu su ušli u predsjednik Opštine Budva Marko Carević, o menadžer grada Milo Božović. Carević je ušao je u svoj kabinet i sjeo u svoju fotelju. Vladimir Bulatović, kojeg je nedavno nova opštinska većina izabrala za vršioca dužnosti predsjednika Opštine Budva, je Careviću rekao da napusti kabinet što je ovaj odbio

Foto: Printscreen/”Vijesti”

Poslanici i odbornici Demokratske Crne Gore probili su danas kordon privatnog obezbjeđenja u Skupštini opštine (SO) Budva.

Privatno obezbjeđenje je angažovao lider Crnogorske, Vladimir Bulatović, koga je nedavno za vršioca dužnosti predsjednika Opštine Budva izabrala većina od 17 odbornika Demokratske partije socijalista, Crnogorske, Socijaldemokrata i nezavisni odbornik Stevan Džaković.

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić i poslanici Demokrata nalaze se u kancelariji predsjednika SO Budva Krsta Radovića.

Dragan Krapović je poručio da neće izlaziti, i “da ih polcijska hunta sve pohapsi”.

U zgradu su ušli u predsjednik Opštine Budva Marko Carević, o menadžer grada Milo Božović.

Carević je ušao je u svoj kabinet i sjeo u svoju fotelju.

Vladimir Bulatović, kojeg je nedavno nova opštinska većina izabrala za vršioca dužnosti predsjednika Opštine Budva, je Careviću rekao da napusti kabinet što je ovaj odbio.

Carević je otvorio kolegijum na kome je kazao da treba da se dogovore oko skidanja blokade računa i zakazivanja sjednice.

Rečeno je da je sekretarima zabranjen ulazak u zgradu, pišu “Vijesti”.

Šef Carevićevog kabineta Nikola Jovanović postavio je na vrata tablu na kojoj piše da je Carević predsjednik Opštine Budva.

Predsjednica UO “Mediteran reklame” Vesna Kalezić optužila je Bulatovića da omogućava organizovanoj kriminalnoj grupi (OKG) da se vrati ne čelo grada, te da je dobio povoljnosti.

Odbornica DPS-a, Snežana Kuč, koju je nedavno nova odbornička većina izabrala za vršioca dužnosti predsjednika SO Budva, napustila je zgradu SO Budva.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!