Andrija Mandić podnio ostavku na mjesto poslanika

Nisam se dodvoravao ni masovnim medijima i njihovim narativima. Vinston Čerčil je kazao: “Stav je mala stvar koja čini veliku razliku”. Mi smo tu razliku napravili. Bilo je žestokih rasprava, teških sjednica, gužve, meteža, ali ničega što u takvom obliku, pa i još radikalnijem, nemaju britanski, japanski, italijanski, turski, ukrajinski i drugi parlamenti u svijetu. Jedino čega u ostalim parlamentima civilizovanih zemalja nema, to je intervencija policije. Zato u narednom sazivu Skupština mora dobiti potpuni integritet”, piše u saopštenju

Andrija Mandić (Foto: Printscreen)

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić podnio je ostavku na tu funkciju.

Mandić je u saopštenju za medije izjavio da neće biti u mogućnosti da bude prisutan i da učestvuje u radu Skupštine Crne Gore kada se bude raspravljalo o izboru VDT-a, kao i o nekim važnim temama.

“Ne moram ni pominjati koliko je izbor VDT-a važna tema za DF koji se godinama neprestano nalazi na meti korumpiranog sudstva i tužilaštva. Zato ću podnijeti ostavku na mjesto poslanika u Skupštini Crne Gore, sa namjerom da omogućim da na moje mjesto što prije dođe sledeći poslanik sa naše liste – predsjednik Opštinskog odbora Nove srpske Demokratije u Podgorici, diplomirani pravnik Radoš Zečević, kako bi klub DF-a radio u punom kapacitetu”, kazao je Mandić.

On je kazao da je u proteklom vremenu saopštio sve ono što je za skupštinskom govornicom, na teme koje su donosile sjednice, imao da kaže.

“Saopštavao sam i stvari za koje sam znao da nisu popularne, koje ne idu niz dlaku dijelu javnog mnjenja i koje drugi šapuću na uvo. Zato što, u susretu sa izazovima i ozbiljnim temama, nisam želio da ustuknem, proseći nove glasove a izdajući one koji su me glasali i dali mi mandat da u njihovo ime pokažem stav. Nisam se dodvoravao ni masovnim medijima i njihovim narativima. Vinston Čerčil je kazao: “Stav je mala stvar koja čini veliku razliku”. Mi smo tu razliku napravili. Bilo je žestokih rasprava, teških sjednica, gužve, meteža, ali ničega što u takvom obliku, pa i još radikalnijem, nemaju britanski, japanski, italijanski, turski, ukrajinski i drugi parlamenti u svijetu. Jedino čega u ostalim parlamentima civilizovanih zemalja nema, to je intervencija policije. Zato u narednom sazivu Skupština mora dobiti potpuni integritet”, piše u saopštenju koje prenose “Vijesti”.

Mandić se zahvalio svima koji su proteklih dana brinuli za njegovo zdravlje.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!