Vučić o fotografiji KRIK-a: Danilo je pošten i pristojan mladić, kriv je samo zato što je moj sin

Do njih, neodgovornih i nepristojnih, nikada niko nije djeci političara crtao metu na čelu. Napadajući mi dijete, doveli su me u ugao iz kojeg više nemam gdje. Boriću se svom snagom i pobijediću sve njihove laži. Obećavam im to, napisao je Vučić na svom zvaničnom Instagram nalogu

Foto: Instagram

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je, povodom fotografije koju je objavio portal KRIK na kojoj je njegov sin u društvu Aleksandra Vidojevića, koji je član Partizanove navijačke grupe “Janjičari” i trenutno mu se sudi, rekao da je Danilo pošten i pristojan mladić, prenosi portal Televizije N1.

“Moj sin Danilo je pošten i pristojan mladić. Kriv je samo zato što je moj sin. Do njih, neodgovornih i nepristojnih, nikada niko nije djeci političara crtao metu na čelu. Napadajući mi dijete, doveli su me u ugao iz kojeg više nemam gdje. Boriću se svom snagom i pobijediću sve njihove laži. Obećavam im to”, napisao je Vučić na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Oglasila se i premijerka Srbije Ana Brnabić, koja je osudila “napade na sina predsjednika Aleksandra Vučića, Danila”.

“Stavljanje mete na mladića od 22 godine je, u vašem svijetu, legitimna politička borba. Razvucite ga po Twitteru, upregnite istraživačke tabloide da ga fotografišu dok gleda utakmicu, povežite sa mafijom, samo da biste udarili po njegovom ocu. Vi ste blato protiv koga kažete da se borite”, navela je ona na Twitteru, prenose “Vijesti”.

Novinarki KRIK-a Bojani Pavlović nepoznati muškarac oduzeo je telefon nakon što je fotografisala sina predsjednika Srbije u društvu Vidojevića, a nakon njegovog odobrenja telefon joj je vraćen.

Kako navodi KRIK, incident se dogodilo u prisustvu policajaca, koji nisu reagovali.

Pavlović je kazala i da je Vidojević označen kao pripadnik kavačkog klana, i da mu se trenutno sudi za demoliranje kafića u Beton hali u Beogradu.

Pavlović je u emisiji N1 Studio Live ocijenila da posljednji slučaj pokazuje da susreti Vučićevog sina i “kavčana” nisu slučajni.posljednji slučaj pokazuje da susreti Vučićevog sina i “kavčana” nisu slučajni.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!