Kažnjeni urednici RTCG: Pustili Tompsona na Dan pobjede nad fašizmom, dobili – 20% manju platu!

Kazne su čin odgovornosti prema povjerenim zaduženjima i sastavni dio funkcionisanja u RTCG,” naglasio je Šundić, izražavajući žaljenje zbog načinjenog propusta, kao i zbog činjenice da se “desio provjerenim profesionalcima, kolegama, dosad bez mrlje u poslovnim biografijama, saopštio je Šundić

Foto: rtcg.me

Zbog propusta u emisiji “Dobro jutro Crna Goro” i emitovanja numere Marka Perkovića Tompsona, generalni direktor RTCG Božidar Šundić kaznio je urednicu Jutarnjeg programa Milicu Babić, urednicu sporne emisije Mariju Razić i muzičkog urednika TVCG Slavena Knezovića. Zaposlenima će u naredna dva mjeseca lični dohodak biti umanjen 20 odsto.

Pjesma kontroverznog hrvatskog pjevača emitovana je na Dan pobjede nad fašizmom.

“Kazne su čin odgovornosti prema povjerenim zaduženjima i sastavni dio funkcionisanja u RTCG,” naglasio je Šundić, izražavajući žaljenje zbog načinjenog propusta, kao i zbog činjenice da se “desio provjerenim profesionalcima, kolegama, dosad bez mrlje u poslovnim biografijama”.

“Uređivačka politika RTCG bila je i biće ista, utemeljena na antifašističkim i evropskim normama, jer su to ujedno vrijednosti u kojima je  RTCG i ponikla 27. novembra 1944. kada je te ratne godine osnovan naš najstariji mediji Radio Crne Gore,” poručio je Šundić, prenosi portal rtcg.me.

Marko Perković Tompson je poznat po propagiranju ustaštva i korišćenju ustaškog pozdrava “Za dom spremni” na svojim koncertima i u jednom od najvećih hitova

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!