Alen Islamović snimio spot i novu pjesmu “Na pola koplja”

Ovog puta u pitanju je saradnja sa grupom Srčani udar sa kojom je snimio pesmu „Na pola koplja“. Zajednički rad rok grupe iz Kanade i popularnog pjevača se nastavlja nakon što su debitantski album sastava pod nazivom „Mrtvo Hladno“ snimili još 2005. godine

Alen Islamović je sve istinske ljubitelje rokenrola obradovao novim singlom.

Ovog puta u pitanju je saradnja sa grupom Srčani udar sa kojom je snimio pesmu „Na pola koplja“. Zajednički rad rok grupe iz Kanade i popularnog pjevača se nastavlja nakon što su debitantski album sastava pod nazivom „Mrtvo Hladno“ snimili još 2005. godine.

Autor muzike za singl „Na pola koplja“ je Dean Đurković, a tekst i aranžman su uradili Islamović i Đurković. Produkcija je rađena u Kanadi, a video-spot je nastajao u karantinu, gdje su svi akteri kadrove snimali na svoj način.

“Ovom pjesmom najavljujem i pripremanje mog novog albuma za jesen, na kojem ću raditi malo čvršći zvuk. Biće i neke svježine koju želim napraviti na svoj način, a biće i nekoliko različitih autora. Dean iz grupe Srčani udar iz Toronta je moj stari saradnik, a imamo već nekoliko zajedničkih hitova – ‘30 kvadrata’, ‘Heroin’, ‘Heroj’, a i ovo će biti hit, jer je takva vrsta pjesme. Moram se malo više baviti rokom jer vidim da neki pokušavaju, ali im baš i ne ide. Za rok treba imati leđa, jer tu nema foliranja. Spot za ‘Na pola koplja’ je dostupan na YouTubeu, a reakcije su na prvu dobre. Imam već pola pripremljenog albuma, a slobodnog vremena koliko hoću. Moje je da pišem i stvaram pesme, a publika je ta koja će slušati i hvaliti ili kritikovati”, kaže Alen Islamović.

U dosadašnjoj karijeri Islamović je otpjevao nekoliko dueta, između ostalih sa Indirom Radić, Indirom Forza, Kikijem Lesendrićem…

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH
error: Content is protected !!