Alen Islamović snimio spot i novu pjesmu “Na pola koplja”

Ovog puta u pitanju je saradnja sa grupom Srčani udar sa kojom je snimio pesmu „Na pola koplja“. Zajednički rad rok grupe iz Kanade i popularnog pjevača se nastavlja nakon što su debitantski album sastava pod nazivom „Mrtvo Hladno“ snimili još 2005. godine

Alen Islamović je sve istinske ljubitelje rokenrola obradovao novim singlom.

Ovog puta u pitanju je saradnja sa grupom Srčani udar sa kojom je snimio pesmu „Na pola koplja“. Zajednički rad rok grupe iz Kanade i popularnog pjevača se nastavlja nakon što su debitantski album sastava pod nazivom „Mrtvo Hladno“ snimili još 2005. godine.

Autor muzike za singl „Na pola koplja“ je Dean Đurković, a tekst i aranžman su uradili Islamović i Đurković. Produkcija je rađena u Kanadi, a video-spot je nastajao u karantinu, gdje su svi akteri kadrove snimali na svoj način.

“Ovom pjesmom najavljujem i pripremanje mog novog albuma za jesen, na kojem ću raditi malo čvršći zvuk. Biće i neke svježine koju želim napraviti na svoj način, a biće i nekoliko različitih autora. Dean iz grupe Srčani udar iz Toronta je moj stari saradnik, a imamo već nekoliko zajedničkih hitova – ‘30 kvadrata’, ‘Heroin’, ‘Heroj’, a i ovo će biti hit, jer je takva vrsta pjesme. Moram se malo više baviti rokom jer vidim da neki pokušavaju, ali im baš i ne ide. Za rok treba imati leđa, jer tu nema foliranja. Spot za ‘Na pola koplja’ je dostupan na YouTubeu, a reakcije su na prvu dobre. Imam već pola pripremljenog albuma, a slobodnog vremena koliko hoću. Moje je da pišem i stvaram pesme, a publika je ta koja će slušati i hvaliti ili kritikovati”, kaže Alen Islamović.

U dosadašnjoj karijeri Islamović je otpjevao nekoliko dueta, između ostalih sa Indirom Radić, Indirom Forza, Kikijem Lesendrićem…

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!